-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
Razil94
Razil94
Witam. Wczoraj wieczorem, gdy zasiadłem przed laptopem zauważyłem, że nie mogę przemieszczać ikon na pulpicie, ani ich przeciągać np. do kosza lub do przypięcia na pasek. Ponadto pasek pulpitu również się zacina i gdy uruchamiam komputer ponownie, pomaga jedynie komenda ctrl+alt+del. Po chwili pasek tak jakby odblokowuje się i można normalnie działać z tym, że w dalszym ciągu ikony na pulpicie nie działają. Dziś z rana dalej ten problem mnie męczył. Oczyściłem błędy rejestru programem ccleaner i wyłączyłem przy autostarcie wszystkie niepotrzebne rzeczy. Skanowałem komputer 3 razy. Za każdym razem innym oprogramowaniem (Eset nod32, kaspersky antyvirus, malvare bytes). Uruchamiałem komputer w trybie awaryjnym. Przez wiersz poleceń wykonywałem skanowanie w poszukiwaniu błędów. W końcu doszło do tego, że zrobiłem recover całego systemu o sformatowałem 2 partycje. Nawet po tym błąd jest cały czas ten sam. Dodam, że recover wykonywałem 2 razy i dalej nic. Nie wiem, co na to poradzić. Jeżeli ma ktoś pomysł jak temu zaradzić będę bardzo wdzięczny.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.