Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do Gothica 1 - Jak odbugować Lestera

Jareczeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie! Z tej strony Jareczeq a to jest poradnik jak odbugować Lestera. Wiele osób miało z tym problem, ale chyba nie wszyscy go naprawili i musieli rozpocząć grę od nowa.

Tutaj macie filmik jak ten problem rozwiązać:

https://youtu.be/O1W7x6xJrWQ

Jeśli ta komenda na F2 nie działa to musicie zainstalować patcha, który jest w opisie filmu.

Mam nadzieję że wam pomogłem :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

UWAGA! W wypowiedzi znajduje się SPOILER!!

Można też wpisać Marvin i zamienić się z nim postaciami (w sensie możemy go kontrolować- jakby był naszą postacią). Robiło się to bodajże klawiszem O (zaznaczałeś postać i klikałeś). Natępnie przechodziłeś kilka metrów i się odbugowywał. Taką samą sytuację miałem z Diego w tym kanionie czy czymś- gdzie zabijałem trolla i wokół niego były jak się nie mylę gobliny. Gdy wybił gobliny stał w jednym miejscu z mieczem w ręku i się nie ruszał i nie można było z nim pogadać.

Aczkolwiek poradnik przydatny i leci + :D

//

• 2 lata później...
Opublikowano

Jak ta komenda się nazywa? Jak ona brzmi i jak się wpisuje? Jareczeq 

Dnia 26.07.2016 o 17:34, Jareczeq napisał:

Witam was bardzo serdecznie! Z tej strony Jareczeq a to jest poradnik jak odbugować Lestera. Wiele osób miało z tym problem, ale chyba nie wszyscy go naprawili i musieli rozpocząć grę od nowa.

Tutaj macie filmik jak ten problem rozwiązać:

https://youtu.be/O1W7x6xJrWQ

Jeśli ta komenda na F2 nie działa to musicie zainstalować patcha, który jest w opisie filmu.

Mam nadzieję że wam pomogłem :D

Filmik nie działa mógłbyś powiedzieć jak brzmi ta komenda?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...