Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem kto robił tą prezke ale ten ktoś musi mieć małe doświadczenie.

Stary freebuild, a jednak plotme.

Jak nie zapomnę to wejde.

Opublikowano

Zapowiada się odlotowo :) Gorąco zapraszamy na serwer!

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

No jak dla mnie prezka z*******a.

Działki, brak zbędnych warpów jest git.

Wbiję z kumplem jak będzie start.

Polecam troche zmniejszyć dropy ze stone, lub wypieprzyć je całkowicie.

Jak co 50 stone ma dropać diament(y) to szybko gra się znudzi

Nie ma się co przejmować opinią jakiegoś gównianego animefaga który jeszcze gimby nie skończył i nadal podnieca go metin2 na youtube

Opublikowano

A nie możecie zmienić ten drop diamentów? Do np. 0,7%? Żeby chodzenie w diamentowym secie było jakimś wyróżnieniem.

Są jobsy?

Opublikowano

Nie ma się co przejmować opinią jakiegoś gównianego animefaga który jeszcze gimby nie skończył i nadal podnieca go metin2 na youtube

Przypuszczam, że to było skierowane w moją stronę, bo nikt inny tu nie ma anime.

"Gimbe" to akurat skończyłem, a w metina nie gram także twoje argumenty są wyssane z palca.

9eb365bb1ec045ee9b7a8239389a46f5.png

xD

Żałosne.

Opublikowano

Nie róbcie dropu ze stone, za łatwe, lepiej po prostu wgrajcie anty xray i zrobcie normalny drop z rud 

Opublikowano

A nie możecie zmienić ten drop diamentów? Do np. 0,7%? Żeby chodzenie w diamentowym secie było jakimś wyróżnieniem.

Są jobsy?

Przemyślimy to dzisiaj. Prac nie ma, ale za to są questy. :)
Opublikowano

Spokojnie,administracja zadbała oto aby gra na naszym serwerze nie była zbyt trudna ani zbyt łatwa.

Są jobsy?

Nie ma jobsow,ale posiadamy ciekawe questy.

Opublikowano

Przypuszczam, że to było skierowane w moją stronę, bo nikt inny tu nie ma anime.

"Gimbe" to akurat skończyłem, a w metina nie gram także twoje argumenty są wyssane z palca.

9eb365bb1ec045ee9b7a8239389a46f5.png

xD

Żałosne.

Spokojnie ;v

Opublikowano

Spokojnie,administracja zadbała oto aby gra na naszym serwerze nie była zbyt trudna ani zbyt łatwa.

Są jobsy?

Nie ma jobsow,ale posiadamy ciekawe questy.

Wiesz, same jobsy nie są potrzebne.

Można dodać przy danym warpie "skup" przedmiotu, z czego będzie hajs.

Opublikowano

Fajnie bo rusza w oldschool ale ten drop z kamienia to nie. Nie gralem w minercrafta w dlugo i teraz wracam i nadal rzygam tym dropem z kamienia. Juz lepiej zainstalowac anty xray i miec wieksza radosc z znalezienia rudy diamentów niz kopania jak leci kilometrami. Od siebie chetnie bym zobaczyl na tym serwerze (to są pluginy bo sam to robilem serwer z tym) namioty, gigantyczne drzewa i dodatkowe moby a moze i nawet herobrine zeby bylo czuc to zagrozenie

Opublikowano

Fajnie bo rusza w oldschool ale ten drop z kamienia to nie. Nie gralem w minercrafta w dlugo i teraz wracam i nadal rzygam tym dropem z kamienia. Juz lepiej zainstalowac anty xray i miec wieksza radosc z znalezienia rudy diamentów niz kopania jak leci kilometrami. Od siebie chetnie bym zobaczyl na tym serwerze (to są pluginy bo sam to robilem serwer z tym) namioty, gigantyczne drzewa i dodatkowe moby a moze i nawet herobrine zeby bylo czuc to zagrozenie

Jednak to jest stary, dobry freebuild, tak? Tam jak już można wrzucić minigry jako zapychacz typu MobArena, ale dodawanie nowych mobów czy "Hirołbrejna" jest po prostu wrzucaniem czego się da do kociołka, nie sądzisz?

Opublikowano

Takiego serwera szukałem, znudziły mi się te Sv+Gildie itp. miałem ochotę pograć na takim dobrym FB.
Co do prezentacji - bez zbędnych ozdóbek, wygląda całkiem estetycznie.
Na pewno zagram :)

Opublikowano

Zmniejszyliśmy dropa ze stone'a ;)

Sory ale żadne zmniejszenie dropu ze stona nigdy nie da ci takiej radochy jak granie z kumplami i wspólne szukanie RUD złota diamentów itp. To jest zbyt nudne zwykłe nawalanie kilofem w stone byle gdzie

Jednak to jest stary, dobry freebuild, tak? Tam jak już można wrzucić minigry jako zapychacz typu MobArena, ale dodawanie nowych mobów czy "Hirołbrejna" jest po prostu wrzucaniem czego się da do kociołka, nie sądzisz?

MobArena nie pasuje tutaj. To były tylko moje propozycje. Już lepiej zostawić jak jest niż dodawać minigierki i inne niepotrzebne i często ułatwiające rzeczy.

Co do item shopu na serwerze to sam nie wiem bo z drugiej strony jeśli to ma być stary klimatyczny freebuild to powinno być po bożemu żeby ruszyć dupsko i pójść po drewno czy co tam a nie hajda do sklepiku i masz 20 staków cobbla. No plz

Opublikowano

=== INFORMACJA ===

Drop ze stone został wyłączony.
Pierwsza osoba na serwerze dostanie VIPa na 30 dni.

Za godzinę start! Chipsy i cola przygotowane?

Opublikowano

To teraz żeby tylko wbili i było z kim grać pozawierać sojusze na początku. O 18 dajecie tu ip ? W 1 poscie czy w odpowiedzi

Opublikowano

To teraz żeby tylko wbili i było z kim grać pozawierać sojusze na początku. O 18 dajecie tu ip ? W 1 poscie czy w odpowiedzi

IP jest już podane. ;p

mc.GryWamTu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...