Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bindowanie myszki

Funnyers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałem sobie ostatnio pograć druidem, i zbindować ava oraz mw na myszkę, lecz niestety nie mam dodatkowych przycisków :/ Teraz pytanie- Czy da się zbindować "Mouse tilt wheel"? Niby w tym programie (X mouse button) jest taka opcja, lecz nie wykrywa tych przycisków. Dodam też, że przyciski na 100% działają (mogę nimi chodzić na lewo i prawo), myszka jest firmy Lenovo lecz dokładnie nie wiem jaka.

Opublikowano

Moze byc tak ze te klawisze maja przypisane jakies działanie jedno ( czyli np tylko w edytorze tekstu itp)

Mi np na starym ATECHU czy jakos tak nie chcialo dwoch przyciskow kolo scrolla zbindowac bo byly przypisane.

Opublikowano

Moze byc tak ze te klawisze maja przypisane jakies działanie jedno ( czyli np tylko w edytorze tekstu itp)

Mi np na starym ATECHU czy jakos tak nie chcialo dwoch przyciskow kolo scrolla zbindowac bo byly przypisane.

Wiesz może czy da się to jakoś odbindować? Bo scrolla nie chce bindować :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...