Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działający GPS w Android - Poradnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa Ci GPS? Jeżeli tak to dobrze trafiłeś spróbuj użyć jeden z wymienionych niżej metod a powinien już Ci zadziałać

1. Spróbuj z uruchomionymi Google Maps w tle
2.Resetuj Google Maps do wersji fabrycznej i Uruchom Ponownie Telefon 
3. Wyłącz Pozorowane położenie. Aby to wyłączyć potrzebujesz dostęp do Opcji dla Programistów
3.1 Aby uzyskać dostęp to tej opcji
Wejdz w Ustawienia następnie "Informacje o Telefonie" potem "Informacje o oprogramowaniu" i kliknij parę razy w "Numer kompilacji"
bądź do czasu gdy dostaniesz informacje ze masz dostęp do opcji dla programistów.
3.2 Ponownie Wejdz w Ustawienia następnie Opcje dla Programistów i wyłącz "Zezwalaj na pozorowane położenia"
4.Włącz GPS na Wysokie Ustawienia

Jeżeli po spróbowaniu wszystkich metod nadal nie działa Ci, napisz swój problem mi na pw bądź w tym temacie, byś nie musiał tworzyć zbędnych tematów.

Opublikowano

W android 6.0 nie ma "Zezwalaj na pozorowane położenia"

1. Ustawienia>Lokalizacja>Usługi>Historia Lokalizacji Google i włącz to.

2.Ustawienia>Aplikacje>PokemonGo>Zezwolenia , zezwól na wszystko.

Jeżeli masz Androida wyższego od 6.0.1 To gra Ci nie zadziała, gdyż androidy powyżej 6.0.1 nie są wspierane.

Opublikowano

Jeżeli masz Androida wyższego od 6.0.1 To gra Ci nie zadziała, gdyż androidy powyżej 6.0.1 nie są wspierane.

Wszystko jest tak zrobione a gps słabo działa.Np gdy moi koledzy sa koło gymu mi brakuje kilka krokow do niego a postac nie chce isc

Opublikowano

Wszystko jest tak zrobione a gps słabo działa.Np gdy moi koledzy sa koło gymu mi brakuje kilka krokow do niego a postac nie chce isc

Wydaje mi się ze jest to wina twojego GPS pod względem technicznym, tzn jest on przestarzały i nie wyłapuje Ci do końca twojej lokalizacji jak korzystasz z Pokemon Go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...