Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Low | Season 9 EP2 | No WebShop | Opening 30.07.2016 7.00 PM (19.00)

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiscie zmienilabym ten marny drop jeweli i exc oraz zen,

bez dobrego dropa niestety nie ma fun ;p

Teraz jest dobrze, po co Ci po tygodniu wszyscy w takich samych setach+15? Ma być ciężko o set a ludzie mają srać po majtach czy im wejdzie item na +13 ;)

Opublikowano

Server godny polecenia, nie za trudno nie za łatwo. Wydaje mi się, że ludzie nie przpadaja za serverami pvp dlatego liczba online jest taka jaka jest

Opublikowano

Też nie przepadałem póki nie zagrałem :p szkoda, że Polacy nie potrafią się zgrać na jednym serwerze. Założę się, że w ciągu miesiąca powatanie jakiś non reset, ludzie na niego przejdą, powstanie nowy serwer i tak co miesiąc narzekanie, że nie ma gdzie grać.

Opublikowano

Też nie przepadałem póki nie zagrałem :p szkoda, że Polacy nie potrafią się zgrać na jednym serwerze. Założę się, że w ciągu miesiąca powatanie jakiś non reset, ludzie na niego przejdą, powstanie nowy serwer i tak co miesiąc narzekanie, że nie ma gdzie grać.

Może dlatego, że większość gra teraz na jednym serwerze który jakiś czas temu wystartował i co chwila ludzi na nim przybywa :P

Zapraszam na serwer gra się troszkę ciężko ze względu na zen którego nie dużo leci, ale można go zdobywać na arenie gdzie chodzą specjalne mooby z którego każdy leci 100k zen oczywiście respawn co 2h także nie jest lekko. Teraz zbieram na 3q 17 mln do uzbierania -.-

Opublikowano

Ludzi przybywa, czas nie gra tu roli bo za rr dostaje się tylko wcoiny do sklepu w grze w ktorym de facto nic nie ma co by było p2w. Jedyne co dobre to golden i silver boxy z których leca LOSOWE exc itemy.

Opublikowano

Przesadziliscie z tymi itemami z aukcji

Zmieniona została licytacja, na szczęście piórka nie ma ;)

chociaż tyle dobre, zapraszam wszystkich na serwer ;)

Opublikowano

Zapraszam do gry ! Potrzebujemy ludzi do gildii znających się na grze :D

Gildia ForceOut gens D - Miyashi  - potrzebujemy waszej pomocy, jak też my pomożemy wam. Zabiliśmy w party Kunduna co jest nie lada wyzwaniem na serwerze tylko z 400 lvlem i 330 master. Teraz probujemy iść na lepszych bossów, ale potrzebujemy waszej w tej materii pomocy ;)

Opublikowano

Pograłem trochę, było fajnie. Zostało może z 10 osób (i ich multikonta). Powód? Społeczność WOG to jakieś patałachy za przeproszeniem, które nie potrafią grać. Za ciężko samemu zdobyć seta bez donate. Teraz jest dyskusja na ichszym forum o serwerze medium z season 10 to za łeb się złapałem jak typy piszą żeby w shopie za prawdziwy hajs były itemy +15 FO a nawet itemy z wbitymi socketami lub EXC FO SOCKETY. Paranoja... Czyli miliony pomysłów na nową edycję a wyjdzie tak jak zawsze, Canabis + coś tam, 2 tyg i 90% graczy w takich samych setach FO. GL & HF ;)

Opublikowano

Pograłem trochę, było fajnie. Zostało może z 10 osób (i ich multikonta). Powód? Społeczność WOG to jakieś patałachy za przeproszeniem, które nie potrafią grać. Za ciężko samemu zdobyć seta bez donate. Teraz jest dyskusja na ichszym forum o serwerze medium z season 10 to za łeb się złapałem jak typy piszą żeby w shopie za prawdziwy hajs były itemy +15 FO a nawet itemy z wbitymi socketami lub EXC FO SOCKETY. Paranoja... Czyli miliony pomysłów na nową edycję a wyjdzie tak jak zawsze, Canabis + coś tam, 2 tyg i 90% graczy w takich samych setach FO. GL & HF ;)

No niestety,byłby fajny serw, jakby nie te patałachy które psioczą gadają głupoty na poście zamiast pomóc nowej osobie, no cóż taka zgraja popaprańców gra na wogu od x edycji. Jakbym był adminem na tym serwerze to bym zabronił robienia gildii o nazwie cannabis, a wszystkich zbanował, no może nie wszystkich niektórzy są wporządku, prócz Pana Grzesia i Pana Dzokera którzy non stop cheatują... normalnie każdemu wyrwać kręgosłupy za to cheatowanie...

Opublikowano

Dobiły mnie 2 rzeczy

1) na low serwerze gadają, że mało online bo ciężko i duży grind (ale na mrdium naku... kilkaset rr to git xD)

2) perełka... Upatrywanie mało online tym, że nie było FO setów z donate bo to przyciąga ludzi xD

Opublikowano

kolejny serwer kolejna klapa...na medium tez już prawie nikt nie gra i juz pewnie res kont sie szykuje z zapowiedziami jak to bedzie super zajebiscie

Opublikowano

Wogowi może chyba tylko tylko pomóc zmiana nazwy bo nawet bez donate ludzie będą omijać ze względu na skojarzenia wog = p2w

Opublikowano

wog = cannabis, ciche układy z glorym, ubieranie tylko jednej gildi (właśnie kanapek (potwierdzone info)) p2w, chamstro, brak kultury, cheaty i wiele wiele więcej.

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

wog = cannabis, ciche układy z glorym, ubieranie tylko jednej gildi (właśnie kanapek (potwierdzone info)) p2w, chamstro, brak kultury, cheaty i wiele wiele więcej.

Jak dla mnie twój post powinien wyglądać tak :

wog = cannabis = p2w, chamstro, brak kultury, debilizm wrodzony, cheaty i głupota ludzka.

Tak to powinno wyglądać :)

A teraz moje zdanie :

Grałeś tutaj dość krótko skoro wyciągasz takie wnioski :D

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...