Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o Pokemon GO

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak ale zapytam bo tym poke stopem jest kościół i wokół niego jest mały park malutki.. i tam pokazuje trochę pokemonów w odstępie trzech łapek wszystkie i co opłaca się na tak malym lvl odpalić ten wabik? może zostawić to na wyższy lvl i na inne lepsze punkty czy zrobić tak jak mówisz?

Opublikowano

No tak ale zapytam bo tym poke stopem jest kościół i wokół niego jest mały park malutki.. i tam pokazuje trochę pokemonów w odstępie trzech łapek wszystkie i co opłaca się na tak malym lvl odpalić ten wabik? może zostawić to na wyższy lvl i na inne lepsze punkty czy zrobić tak jak mówisz?

Jeśli znajduje Ci pokemony to racja nie używaj tego wabika, jednakże jeśli nie będziesz mieć żadnych pokemonów w pobliżu(tak jak ja, który obchodze swoją wioskę 5x i nie mam żadnego) to myślę że warto odpalić wabik.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bo chodzić i mieć je daleko od siebie i błądzić to też głupota nie? Chyba, że często dropią tę wabiki to odpalę?

Opublikowano

Bo chodzić i mieć je daleko od siebie i błądzić to też głupota nie? Chyba, że często dropią tę wabiki to odpalę?

Wabiki(Incense) dropią randomowo z Pokestopów, Lure Module natomiast dostajemy za wbicie XXlv

Opublikowano

Ok ok nie wiedziałem.. ehh no to kij tam odpalę to Incense skoro wypada ze stopa a stop mam niedaleko :P... ale czekajcie czy Incense przywołuje pokemony tak samo jak Lure Module czy czymś się większym od siebie różnią?

Opublikowano

Ok ok nie wiedziałem.. ehh no to kij tam odpalę to Incense skoro wypada ze stopa a stop mam niedaleko :P... ale czekajcie czy Incense przywołuje pokemony tak samo jak Lure Module czy czymś się większym od siebie różnią?

Incense - Spawni pokemony kolo Ciebie

Lure Module- Spawni pokemony kolo Pokestopu

Zapomniałem dopisać ze Incense również dostaje się co któryś lv.

Opublikowano

Czy mając jajka w ekwipunku i inkubator nieskończony to ile jajek na raz mogę ożywiać, chodząc kilometry? opłaca się je wszystkie ożywiać czy tylko piątki i dziesiątki? bo te dwójki zagracają tak to.

Opublikowano

Zagracają ale niestety trzeba się ich pozbyć. To które jajka powinieneś nabijać to twoja decyzja, z 10 lecą oczywiście ciekawsze pokemony, ale czym większy lvl będziesz miał tym bardziej prawdopodobne jest że wykluty pokemon będzie silniejszy i nie będziesz musiał pakować tyle candy oraz pyłu na nich. Mając tylko inkubator nieskończony możesz nabijać tylko jedno jajko, ale potem dostajesz za lvl up kilka dodatkowych.

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Warto mieć w inkubatorze jajka każdego rodzaju, a nóż coś ciekawego na Twój level Ci się trafi :) Możesz spojrzeć w mój poradnik co się wykluwa z jajek, to sam sobie odpowiesz na pytanie czy warto :p

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sorry za offtop ale nie chce zakladac tematu zeby zadać te pytanie

Będą kiedys bany dla cheaterów inne niz soft ktore da sie obejsc? bo gra traci sens.

Opublikowano

Sorry za offtop ale nie chce zakladac tematu zeby zadać te pytanie

Będą kiedys bany dla cheaterów inne niz soft ktore da sie obejsc? bo gra traci sens.

Ciężko powiedzieć czy coś będzie, nie jesteśmy twórcami i nie wiemy co planują. Podejrzewam, że będą się starać coś z tym zrobić. 

Opublikowano

Zależy kto ma jaki cel w grze. Jak ktoś lubi połazić ze znajomymi i połapać nowe pokemony to nikomu nie przeszkadzają. Ja się tam znakomicie bawię ale rozumiem że ludzie się wkurzają jak ktoś trafi w swoim mieście spoofera bo można się pożegnać z przejmowaniem gymów. 

Ludzie chcą być najlepsi w najszybszy możliwy sposób kiedy ja w międzyczasie łapie pidgeye i rattaty i mam z tego ubaw. Najlepiej patrzy się na tych ludzi na twitchu co kompletnie bez emocji w swoich pokojach grindują za pomocą cheatów w tą no-skillową grę.

No i niech sobie siedzą :)

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...