Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się swoim kontem! DarkOrbit

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właściwie przez Waszą głupotę myślę, że spokojnie możecie spodziewać się banów na konto.

Otwarcie chwalicie się swoimi kontami włącznie z nickami, a jeżeli wejdziemy na Wasz profil i w tematy lub posty to co tam widnieje?

Piękne pytania jak to ustawić bota, kto z Was na jakim serwerze zaczął bocić i inne perełki.

Powodzenia.

Opublikowano

Właściwie przez Waszą głupotę myślę, że spokojnie możecie spodziewać się banów na konto.

Otwarcie chwalicie się swoimi kontami włącznie z nickami, a jeżeli wejdziemy na Wasz profil i w tematy lub posty to co tam widnieje?

Piękne pytania jak to ustawić bota, kto z Was na jakim serwerze zaczął bocić i inne perełki.

Powodzenia.

a udowodnisz im, że to ich konta ? Że ssy nie robił ktoś inny a oni tylko wrzucili je tutaj ? NIE. A poza tym nikt z BP sie tym nie zainteresuje 

Opublikowano

o tym samym pomyslalem ale wiesz pixelboty maja to do siebie ze nei za bardzo ingeruja w gre tylko zbieraja boxy po grafice wiec 99% ze nei dstana zadnego bana 

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

Powodzenia.

Akurat post o zaczęciu bocenia to dotyczył konta o nicku BigMemes:^) a na tym co wrzuciłem tutaj biję głównie kubiki. Nie opłaca się bocić w tej grze, bo samemu uzbierasz więcej uri niż na bocie.

Szczerze i tak wątpię, że ktokolwiek by dostał bana. Od łapania oszustów mają przecież systemy w grze, a nie screenshoty (w dodatku czyste) z nieoficjalnego forum ;)

Opublikowano

Powodzenia.

Akurat post o zaczęciu bocenia to dotyczył konta o nicku BigMemes:^) a na tym co wrzuciłem tutaj biję głównie kubiki. Nie opłaca się bocić w tej grze, bo samemu uzbierasz więcej uri niż na bocie.

Szczerze i tak wątpię, że ktokolwiek by dostał bana. Od łapania oszustów mają przecież systemy w grze, a nie screenshoty (w dodatku czyste) z nieoficjalnego forum ;)

dokładnie ja nie boce a pixel boty to s**t 4me zresztą niech banują ten złom jak nie mają co robić :P

PSlqjGC.png

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić ale jednak napisze. PL1

1OW4HkT.png
Pet 12 LVL
KAMI 3
ZBIERACZ BOXY/SUR 3
HANDLOWY 3
6 LF4
FULL SPEED/LF3/BO2
8 IRIS HALLOWEEN DESIGN
GOLIATH PEACEMAKER/SENTINEL
AEGIS NORMAL

SPEARHEAD VETERAN

siema! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...