Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PoGoBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej dzięki za bocika :)

Mam pytanko co do tego API. Korzystam z kont Pokemon trainer. Czy w takim wypadku mogę w każdym swoim koncie w bocie podawać jedno i to samo api? 

Opublikowano

Hej dzięki za bocika :)

Mam pytanko co do tego API. Korzystam z kont Pokemon trainer. Czy w takim wypadku mogę w każdym swoim koncie w bocie podawać jedno i to samo api? 

Raczej nie. Bo będzie tyle samo osob nagle w 1 miejscu ? :P Lepiej daj inne ip i lokalizacje kawalek dalje ;) 

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Okej, dzięki za odpowiedz :)

Mam jeszcze dwa pytania:

1). Jak zmniejszyć CP transferowanych poków? Chciałbym, aby na przykład sprzedawał charmandery poniżej 300CP, a nie 1k CP, tak jak jest to ustawione "fabrycznie"

2). Czemu postać w rzeczywistości nie chodzi po mapie? Przez 4,3h nabił od 1 do 19 lvl, ale przeszedł tylko 2,2 km :). Prędkość przez cały czas bocenia mam ustawioną na 6km/h. Jest to średnia prędkość marszu. 

Edyta:

Z punktem pierwszym już sobie poradziłem, wystarczyło dwa razy kliknąć na daną wartość :)

Opublikowano

Okej, dzięki za odpowiedz :)

Mam jeszcze dwa pytania:

1). Jak zmniejszyć CP transferowanych poków? Chciałbym, aby na przykład sprzedawał charmandery poniżej 300CP, a nie 1k CP, tak jak jest to ustawione "fabrycznie"

2). Czemu postać w rzeczywistości nie chodzi po mapie? Przez 4,3h nabił od 1 do 19 lvl, ale przeszedł tylko 2,2 km :). Prędkość przez cały czas bocenia mam ustawioną na 6km/h. Jest to średnia prędkość marszu. 

Edyta:

Z punktem pierwszym już sobie poradziłem, wystarczyło dwa razy kliknąć na daną wartość :)

2. Nie wiem mi chodzi normalnie. Może dużo pekmonów/pokestopów było wokół i dlatego. 

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

siemka mam taki problem ze po 90minutach nie odnajduje mi tokenu google i bot przestaje działac ;/

po ponownym uruchomieniu działa dalej

jakies propozycje ? jak zwiększyć jego żywotność ? do 4-5h :D expU?

Opublikowano

siemka mam taki problem ze po 90minutach nie odnajduje mi tokenu google i bot przestaje działac ;/

po ponownym uruchomieniu działa dalej

jakies propozycje ? jak zwiększyć jego żywotność ? do 4-5h :D expU?

Norma. Token po prostu tak działa specjalnie ;)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Bot mi działał ładnie przez 2 dni a dzisiaj wyskakuje błąd w cmd : "Get user to go to:null enter the code:null" Po zalogowaniu się na konto goole w pierwszym wyskakującym oknie . Ktoś zna jak rozwiązać ten problem ?

Opublikowano

Bot mi działał ładnie przez 2 dni a dzisiaj wyskakuje błąd w cmd : "Get user to go to:null enter the code:null" Po zalogowaniu się na konto goole w pierwszym wyskakującym oknie . Ktoś zna jak rozwiązać ten problem ?

Mam to samo, na innych botach też nie wyświetla kodu :/

Opublikowano

Ten nowy od razu dodaje token co jest fajne, ale nowe konto 1lvl u mnie nie zbiera pokestopów i pokemonów ... jakaś masakra

//EDIT

po 10ciu minutach w parku yoyogi zaczął zbierać same pokestopy

tak wygląda to co robi i jakie mam ustawienia :

http://screenshot.sh/n7YqINe16CQ3D

To park yoyogi, w którym są wszędzie lury i dobre poksy, a złapał tylko trzy...

Ma ktoś jakieś rozwiązanie? :v

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Ten nowy od razu dodaje token co jest fajne, ale nowe konto 1lvl u mnie nie zbiera pokestopów i pokemonów ... jakaś masakra

//EDIT

po 10ciu minutach w parku yoyogi zaczął zbierać same pokestopy

tak wygląda to co robi i jakie mam ustawienia :

http://screenshot.sh/n7YqINe16CQ3D

To park yoyogi, w którym są wszędzie lury i dobre poksy, a złapał tylko trzy...

Ma ktoś jakieś rozwiązanie? :v

Nie pomogę ci bo nie wiem. Dziwne to .

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Też mam podobny problem. 

U mnie do tej pory wszystko działało jak powinno, natomiast teraz lata tylko po mapie i zbiera pokestopy. W Central Parku, przez godzinę złapał zaledwie dwa pokemony, i zebrał ok 5k expa. 

Znalazł ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu? Dzieje się to w "pierwszej wersji", jak i "drugiej". 

Swoją drogą, czy wie ktoś po co jest opcja "Built-in (Walker)", oraz "Camp"? 

Ta pierwsza jest domyślnie zaznaczona jako aktywna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...