Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gier opartych na cpu

Makaroni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Długo Ci nikt nie odpowiada, a ja sam nie rozumiem pytania do końca, ale wydaje mi się, że chodzi Ci o gry, które potrzebują mocnych procesorów (jeśli nie o to chodzi, to wybacz).

Ja Ci mogę zapodać kilka takich tytułów: Battlefield 1, FIFA 17 (jeszcze nie wyszła, więc zamiast jej można FIFE 16), Grand Theft Auto V, Minecraft (taki żarcik, hehe), Assassin's Creed: SyndicateFallout 4 (bardzo duże wymagania co do procesora, bo w wymaganych jest aż 4,7 GHz). Więcej raczej nie trzeba. Mam nadzieję, że pomogłem.

I jeszcze raz przepraszam, jeśli źle zrozumiałem pytanie. :)

Opublikowano

Długo Ci nikt nie odpowiada, a ja sam nie rozumiem pytania do końca, ale wydaje mi się, że chodzi Ci o gry, które potrzebują mocnych procesorów (jeśli nie o to chodzi, to wybacz).

Ja Ci mogę zapodać kilka takich tytułów: Battlefield 1, FIFA 17 (jeszcze nie wyszła, więc zamiast jej można FIFE 16), Grand Theft Auto V, Minecraft (taki żarcik, hehe), Assassin's Creed: SyndicateFallout 4 (bardzo duże wymagania co do procesora, bo w wymaganych jest aż 4,7 GHz). Więcej raczej nie trzeba. Mam nadzieję, że pomogłem.

Gry najlepiej z okolic 2011? Bf1, fifa 17/16, gta5, jakieś asasyny i fallout. Xmnx please xD

~~

Mniej więcej o to mi chodziło.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Gry najlepiej z okolic 2011? Bf1, fifa 17/16, gta5, jakieś asasyny i fallout. Xmnx please xD

~~

Mniej więcej o to mi chodziło.

Nie wiedziałem, że jesteś taką osobą, ale ok. Nie pomógłbym ci, gdyby nie fakt, że inni to zrobią.

Napisałeś NAJLEPIEJ, ale nie stwierdziłeś, że obowiązkowo. :)

Battlefield 3, Assassin's Creed Brotherhood, Wiedźmin 2: Zabójcy Królów, The Elder Scrolls V: Skyrim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...