Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z tego co słyszałem nie wszystkie co do jednej zostaną zamknięte, tylko te ważniejsze ?

mam racje ?

Oprócz Lounge'a to reszta ruletek, stron do betowania zostanie zamknięta (nawet te mniejsze), bo w końcu wszystkie strony korzystają ze Steam API przez które Volvo bedzie wyłapywało.   ;)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że póki co tylko kilkanaście stron zostało zamkniętych, reszta śmiga bezproblemowo.

csgopulse polecam ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

jackpot.csgohill.com Jak narazie to widziałem największego pota 50$, a zazwyczaj są mniejsze nawet do 1$

Opublikowano

Nikt nie zamknie więcej jackpotów. Valve zrobiło popis żeby w sądzie mówić że coś robią. Na pewno nie będą ganiać małych jackpotów. 

Skinsproject.pl ruletka, jackpot, gry 1vs1 z ludźmi botem itp. Co tydzień ktoś wygrywa kose :)

Opublikowano

Nikt nie zamknie więcej jackpotów. Valve zrobiło popis żeby w sądzie mówić że coś robią. Na pewno nie będą ganiać małych jackpotów. 

Skinsproject.pl ruletka, jackpot, gry 1vs1 z ludźmi botem itp. Co tydzień ktoś wygrywa kose :)

Każda strona dostała jakiś tam okres (chyba 10 dni) po czym Valve zablokuje im wszystkie boty i będą musiały zostać zamknięte.

Opublikowano

Szukam stronki do betowania, za małe stawki, lecz jest troche osób do gry ? ! ?

Pomoże ktoś ?

Zobacz

skinsroad.com

są tam małe stawki 

Opublikowano

Każda strona dostała jakiś tam okres (chyba 10 dni) po czym Valve zablokuje im wszystkie boty i będą musiały zostać zamknięte.

Po pierwsze nie każda, tylko 10 stron. Po drugie nie masz pewności czy ten świstek nie był fake. Po trzecie na razie valve nie zamknęło żadnej strony, więc nie wiem skąd ta panika. Dzieci się boją i wypłacają oraz sprzedają swoje skiny, bo usłyszały o tym, że valve zakazuje hazardu. Śmiech na sali. O 90% stronek oni nawet nie wiedzą, że takie istnieją. Bez pozdrowień niemyślące istoty.

Opublikowano

Po pierwsze nie każda, tylko 10 stron. Po drugie nie masz pewności czy ten świstek nie był fake. Po trzecie na razie valve nie zamknęło żadnej strony, więc nie wiem skąd ta panika. Dzieci się boją i wypłacają oraz sprzedają swoje skiny, bo usłyszały o tym, że valve zakazuje hazardu. Śmiech na sali. O 90% stronek oni nawet nie wiedzą, że takie istnieją. Bez pozdrowień niemyślące istoty.

Wystarczy zamknąć te największe by administratorzy tych mniejszych się posrali.

Opublikowano

No, bo pierwsze terminy mijają za 2 dni. Nie usłyszały tylko to jest oficjalne info na steamie xD. Po co mają wiedzieć o 90% stronek jak po prostu mogą zamknąć każdego bota? Myślisz, że to nie jest do monitorowania?

Tu masz np. info z CSGODouble will be officially closing Tuesday, July 26th at 11:50 PM EST.

tu masz z csgodiamonds, wg nich wszystkie ruletki mają być zamknięte do 30 czerwca Valve ends CSGO Gambling. All CSGO sites related to gambling must shut down by July 30th.

CSGODiamonds Closing Down
On July 20th Valve notified us that our website is in violation of the Steam Subscriber Agreement, and therefore we must cease to use Steam accounts for any commercial purposes. We take these demands very seriously and as such we will be halting all operations as soon as possible.

Starting on July 25th we will disable deposits. Withdrawals and betting will continue to operate normally, so please withdraw any remaining funds by July 30th at the latest. After the 30th Valve may opt to seize our bot accounts or otherwise impair our ability to return your items.

We trust that Valve's decision to shut down skin gambling is in the best interests of the CSGO community and wish you all the best.

Lastly, we want to thank every user for being a part of such an amazing community. We all hope everyone had a great time using our site and engaging with each other! Stay tuned for any updates on our Twitter @CSGO_Diamonds

— CSGODiamonds Team
Opublikowano

Wy serio myślicie że te jackpoty zostaną zamknięte? No way. Te kilkanaście z listy będzie zamkniętych, reszta będzie żyć własnym życiem. 

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Wy serio myślicie że te jackpoty zostaną zamknięte? No way. Te kilkanaście z listy będzie zamkniętych, reszta będzie żyć własnym życiem. 

Wy poważnie nie myślicie? Po pierwsze to kto będzie chciał ładować skiny w jakieś gówno-ruskie jackpoty, które będą mogły zostać zamknięte w każdej chwili i c***a po tym zrobisz?

Opublikowano

Już strona csgobigwin dała możliwość rejestracji :v wszystko wróci może do normy

76561198115213832.png

Opublikowano

Wy poważnie nie myślicie? Po pierwsze to kto będzie chciał ładować skiny w jakieś gówno-ruskie jackpoty, które będą mogły zostać zamknięte w każdej chwili i c***a po tym zrobisz?

Ruskie? Jest masa dobrych stron, a volvo musi ich wcześniej poinformować więc i my się o tym dowiemy lol

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

a volvo musi ich wcześniej poinformować

Kto ci takich bzdur nagadał, poinformowali ich teraz, bo to początek. Valve zakazało, jest sprzeczne z regulaminem to ma nie być. Myślisz, że nie stać ich na wytępienie wszystkich? : D and further pursue the matter as necessary.

Opublikowano

A wy dalej swoje, no nie moge  xD  :yay:

Valve zakazało używania api na stronach z hazardem, reszta jest legalna.

Dodadzą obejście które nie będzie wymagało ich api i po problemie.

Dorośnijcie proszę i nie siejcie paniki oraz nie wprowadzajcie normalnych ludzi w błąd.

To że zamknął wam 2 jackpoty to znaczy że csgo upadnie? haha

Opublikowano

Dorośnijcie proszę i nie siejcie paniki oraz nie wprowadzajcie normalnych ludzi w błąd.

Typie kto mówi o upadku CS:GO xD. Po prostu nie będzie hazardu i tyle. A jak będzie to nie na taką skalę.

Opublikowano

Typie kto mówi o upadku CS:GO xD. Po prostu nie będzie hazardu i tyle. A jak będzie to nie na taką skalę.

I myślisz że bez hazardu cs dalej będzie istniał? 60% ludzi ogląda mecze tylko dlatego że postawiły swoje skiny na jakąś drużynę. Jeśli hazard upadnie całkowicie i nie będzie żadnych jackpotów, ruletek, stron do obstawiania to jednoznaczne będzie z upadkiem gry. Valve nie jest głupie i nie pozwoli sobie na  nic takiego  B)

Opublikowano

Ruletki wyrosły może w tamte wakacje. Do tamtej pory CS sobie radził. Nic się nie stanie bez hazardu, a posiadanie skinów będzie jeszcze większym osiągnięciem i "czymś".

Największe turnieje i ligii dalej będą oglądane. Tobie się wydaje, że tak dużo osób siedzi i ogląda te mecze, czy co, bo znasz CSa od tej strony i wydaje ci się, że gra na tym się opiera. Uwaga, powiem ci coś- nie.

Opublikowano

Ruletki wyrosły może w tamte wakacje. Do tamtej pory CS sobie radził. Nic się nie stanie bez hazardu, a posiadanie skinów będzie jeszcze większym osiągnięciem i "czymś".

Największe turnieje i ligii dalej będą oglądane. Tobie się wydaje, że tak dużo osób siedzi i ogląda te mecze, czy co, bo znasz CSa od tej strony i wydaje ci się, że gra na tym się opiera. Uwaga, powiem ci coś- nie.

Gram w cs'a od 2008 roku. Wiem na czym opiera się ta gra, grałem w to gdy jeszcze popularnym było granie pcw, mixów z kolegami a postawienie swojego serwera publicznego w cs 1.6 to było osiągnięcie. Byłem kilka razy banowany na anticheat.pl i bl, osiągałem różne wyniki na esl w 1.6 oraz go, ale po co ja Ci o tym mówie? Pewnie zgrywasz jakiegoś hojraka bo grasz od 3 lat w cs'a i myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy. AKTUALNIE CSGO W WIĘKSZOŚCI OPIERA SIĘ SKINACH, TWOICH 12LETNICH KOLEGÓW NIE OBCHODZI KTO JEST W FORMIE ALBO KTO LEPIEJ STRZELA TYLKO KTO MA WIĘCEJ PIERDOLONYCH PIKSELI KOLOROWYCH W EQ.

Opublikowano

ale po co ja Ci o tym mówie?

No dokładnie, c**j mnie to obchodzi. Ja ci normalnie odpisuję, to ty zgrywasz wszystkowiedzącego, więc trochę na hipokrytę wyszedłeś. Tak samo ta śpiewka "gram od 2k8, wiem lepiej, zamknij się, nie znasz się". Więcej pierdolisz głupot niż faktów. Walisz smuty i nawet nie odpowiadasz na to co napisałem tylko klikasz te puste literki. "Skinowa" społeczność nie jest duża. Zacznijmy od tego, że ty sam chyba nie myślisz o tym co piszesz. Uważasz, że ponad połowa oglądających ogląda mecze, bo postawiło skiny. Weź pomyśl koleś.. obstawił skin i tyle. Nie musi oglądać. Jakby nie lubił tylko liczył się zysk to by nie oglądał. Ilu jest graczy na tych ruletkach? Ile jest bogatych graczy, dla których skiny to było życie, bo nawet nie grali w CS:GO? Większości nie będzie to przeszkadzało, będą grać dalej. ALBO DOBRA. Załóżmy, że nawet połowa oglądających spadnie.. czy to oznacza koniec CS:GO? Mecze to CS:GO? Nie. 10 milionów aktywnych, różnych użytkowników w ciągu ostatniego miesiąca. 10 milionów. Ta gra nie kręci się wokół skinów. Nie kręci się wokół meczy. Załóżmy, że chociaż raz mecz zobaczyć weszło 2 miliony ludzi podczas majora. Twierdzisz, że np. 1,4 przestanie, bo obstawiania nie będzie?

Nie potrafisz myśleć abstrakcyjnie, czy myśleć sam to nie myśl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...