Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z serwerem, jaki tryb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam,
przychodzę do was z pytaniem...
Co mam zrobić na serwerze..
Nie mam kompletnie pomysłu..
Jeżeli macie jakiś ciekawy piszcie tutaj,
lub piszcie na pv i skype.
Z góry Dzięki! <3;) 

Opublikowano

Jeśli tworzysz serwer i nie masz pomysłu to od razu mówię ci, że serwer nie wypali. 

Pesymista jesteś. Co to tematu to cos ciekawego i nie powtarzającego się :) !

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Nie rób niczego oryginalnego. W naszej społeczności i tak się nie przyjmie. Ja kiedyś sam próbowałem zrobić coś ciekawego - to gracze woleli na iżihc wbić. Jak robisz serwer to rób easyhc z rozbudowanym itemshopem (koniecznie musi byc niezgodny z EULĄ). Załatw reklame u jakiegoś YTbera i masz mnóstwo dzieciaczków wydających pieniądze żeby polatać sobie na serwerze.  

Opublikowano

Zgodzę się z @KksGames tylko wkurza że ludzie próbują na siłę ustalać gdzie gracze mają grac... Jeżeli ktoś gra na izihc to nie koniecznie jest dzieciakiem. Ale co prawda to prawda oryginalne pomysły nie mają szans pamiętam był kiedyś serwer League of Legends  niby reklama na dużych kanałach a serwer świecił pustką choć był bardzo dopracowany i grywalny.  ;) Dlatego jeżeli coś tworzysz to twórz tryb który jest aktualnie grywalny po prostu.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Zgodzę się z @KksGames tylko wkurza że ludzie próbują na siłę ustalać gdzie gracze mają grac... Jeżeli ktoś gra na izihc to nie koniecznie jest dzieciakiem. Ale co prawda to prawda oryginalne pomysły nie mają szans pamiętam był kiedyś serwer League of Legends  niby reklama na dużych kanałach a serwer świecił pustką choć był bardzo dopracowany i grywalny.  ;) Dlatego jeżeli coś tworzysz to twórz tryb który jest aktualnie grywalny po prostu.

No racja.. Dzięki ;)

Opublikowano

Przeżuć się na zagranice. Jak masz oryginalny pomysł, to reklama na forach może przynieść ci ok. 1000 graczy, jeżeli będzie odpowiednio dobra.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...