Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie odwołać od Overwatchbana

WeTi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Ostatnimi czasy po zagraniu mixa (następnego dnia) dostałem overwatch bana. I moje pytanie brzmi, czy da się od niego jakos odwołać, ponieważ wiem, że nie używałem wspomagaczy (zrobiłem sobie poprostu konto aby wbić silvera i grac z przyjaciółmi, moja main ranga to DMG).

Screen profilu steam i cs:go:yZ3Slk.png

Link do mojego ostatniego mm'a (Jeżeli jakiś niedowiarek myśli, że cheatowałem): steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-7iU4B-koxJV-ZBDMx-uAYcd-ZjenL

Opublikowano

Nie możesz się odwołać od słusznego bana, nie cheatuj następnym razem.

Nie mogę nie cheatować następnym razem jeżeli nie było nawet pierwszego razu.

Opublikowano

del, nie chce mi sie dyskutowac

Dałem link do dema dla takich niedowiarków jak ty

Bo myślisz, że mi chce się oglądać 40 minut jakiegoś typa. Koleś, takich jak ty było już z kilkadziesiąt tysięcy osób, z taką samą śpiewką. Nie jesteś wyjątkiem. Kup nowego CS, nie cheatuj, nie pierdol głupot.

Opublikowano

del, nie chce mi sie dyskutowac

Dałem link do dema dla takich niedowiarków jak ty

Bo myślisz, że mi chce się oglądać 40 minut jakiegoś typa. Koleś, takich jak ty było już z kilkadziesiąt tysięcy osób, z taką samą śpiewką. Nie jesteś wyjątkiem. Kup nowego CS, nie cheatuj, nie pierdol głupot.

ani nie cheatuje, ani nie p******e głupot, z tego co wyczytałem jakbym dostał bana za cheaty to dodatkowo na porfilu miałbym wzmianke o VAC banie (tak nawet jeżeli dostałem overwatchbana). 

Opublikowano

VAC w profilu się pojawi w najbliższym czasie, o to się nie martw. Odwołać się nie sposób, a ban nie koniecznie musi być za ostatni mecz. Grałeś na wspomagaczach więc bana dostałeś, proste.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

VAC w profilu się pojawi w najbliższym czasie, o to się nie martw. Odwołać się nie sposób, a ban nie koniecznie musi być za ostatni mecz. Grałeś na wspomagaczach więc bana dostałeś, proste.

Moge dać linka do wszystkich 5 meczy które grałem

Opublikowano

Zrobiłeś nowe konto? Jeżeli tak i na nim chciałeś robić sobie żarty itp? Pewnie dużo osób zreportowali ciebie za greafing i dostałeś bana za psunie gry innym ;)

Opublikowano

Zrobiłeś nowe konto? Jeżeli tak i na nim chciałeś robić sobie żarty itp? Pewnie dużo osób zreportowali ciebie za greafing i dostałeś bana za psunie gry innym ;)

Ban za Griefing jest na 7 tygodni 

Opublikowano

Nie wypowiadaj się jak nic nie wiesz. To by nie miał napisane "bardzo szkodliwy" tylko lekko i ban trwałby 4 tygodnie.

Opublikowano

Nie wypowiadaj się jak nic nie wiesz. To by nie miał napisane "bardzo szkodliwy" tylko lekko i ban trwałby 4 tygodnie.

No właśnie anomaly ma vaca też przez overwatcha, ale ma mało szkodliwy, czyli za grefing. Ty masz bardzo szkodliwy to ban za aima, wh, bh, etc. Coś z tego, nie da się odwołać pożegnaj się z kontem. Jesteś debilem i pewnie używałeś haxów jak debil bez rozwagi i dałeś się złapać po ~9h xD Jedynym słowem jesteś kretynem.

Opublikowano

No właśnie anomaly ma vaca też przez overwatcha, ale ma mało szkodliwy, czyli za grefing. Ty masz bardzo szkodliwy to ban za aima, wh, bh, etc. Coś z tego, nie da się odwołać pożegnaj się z kontem. Jesteś debilem i pewnie używałeś haxów jak debil bez rozwagi i dałeś się złapać po ~9h xD Jedynym słowem jesteś kretynem.

Anomaly ma vaca na CoDa, sam to mówił. Ludzie tylko niektórzy zauważyli że dostał bana i miał VAC'a już nałożonego, nie ogarniali że miał już wcześniej :p

Tylko trzem osobom się udało odwołać od overwatcha/vaca. Pierwsza nagrywała każdego swojego MM'a i wysłała do valve wszystkie rozgrywki. Druga zaś używała cheat engine w grze jakiejś z poza systemu VAC i zapomniała wyłączyć na czas gry w CSGO, ale wyłumaczył się i zdjeli. Jeżeli nie masz pewnie 3/4 demek ze swoich meczy to nie masz na co liczyć. A trzeciej sami odwołali przez błąd VAC'a.

Opublikowano
Nie można się odwołać jeśli nie pojawi się VAC w ciągu kilku dni to masz szanse, że zostanie zdjęty. Jeśli pojawi się VAC to na 100% musiałeś czegoś używać.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie można się odwołać jeśli nie pojawi się VAC w ciągu kilku dni to masz szanse, że zostanie zdjęty. Jeśli pojawi się VAC to na 100% musiałeś czegoś używać.

2dni i 4 godziny od tego kiedy mi to wyskoczyło i nadal nic, dlatego napisałem posta na forum

Opublikowano

Dobra, bo widzę, że nie rozumiesz. Napiszę ci ostatni raz co masz zrobić.

1. Wyloguj się.

2. Zapomnij o tym koncie.

Napisałeś posta, dostałeś odpowiedź. Uważasz, że wiesz lepiej to tu nie pisz. Nie dostaniesz UB.

Opublikowano

@Caesar. ub dostal jeszcze XANTARES i smurf ScreaMa.

Valve ma zastrzeżone, że w przypadku prosów (tylko i wyłącznie) będą dawać unbany.

No nie wiem, KQLYiem nie dali :v

Opublikowano

Valve ma zastrzeżone, że w przypadku prosów (tylko i wyłącznie) będą dawać unbany.

Nie wiem, czy robisz sobie jaja, ale tu chodzi o to, że jak pros nie cheatuje, ale np. dostanie OW to dostanie UB, bo jest w końcu prosem i u niego wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Nie wiem, czy robisz sobie jaja, ale tu chodzi o to, że jak pros nie cheatuje, ale np. dostanie OW to dostanie UB, bo jest w końcu prosem i u niego wszystko jest możliwe.

Lubię czasem potrollować jakiś scrubsów kappa. Dobra nie zmieniając tematu, skoro dostał już odpowiedź to można zamknąć temat, i tak nie dostanie ub.

Opublikowano

Przytoczę tutaj tylko słowa Valve, nie są w stanie zrobić cokolwiek z banem :)

Są wstanie zrobić cokolwiek z banem, jak się ma mocne dowody na to że na tego VAC'a, Overwatcha nie zasługujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...