Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to Soft Ban?

pro ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na bocie, z poke stopów dostaje expa bez itemów bo plecak pełen ale za to każdy pokemon mi ucieka więc czy to jest soft?

I am Avesomee

Opublikowano

Właśnie to samo pytanie miałem zadawać, podróżowałem nawet z New Yorku do Tokyo, więc prawie drugi koniec świata i teraz uciekają mi pokemony, a Poke Stopy w ogóle nie działają. / podpinam się

Opublikowano

tak to normalne jak takie odległości się pokonuje. Jeśli się pokona 50km+ to już soft bana się dostaje. Ja pokonuje czasem z 10km i mam softbana ale na jakieś 2-3 minuty.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Najlepiej przed długimi skokami mieć przestój czasowy od 5-15 minut, wtedy powinno już skakać normalnie.

A soft bany są nadawane na krótki okres czasu póki co, wiec nie ma się zbytnio czym przejmować. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Najlepiej przed długimi skokami mieć przestój czasowy od 5-15 minut, wtedy powinno już skakać normalnie.

A soft bany są nadawane na krótki okres czasu póki co, wiec nie ma się zbytnio czym przejmować. 

Ile muszę poczekać jak przeskoczyłem na drugi koniec świata? z 2 godzinki? Już czekam ~40 minut

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, ja nie robię dużych skoków tylko wbijam do miasta które jest oddalone od mojej wsi jakieś 7 kilometrów dalej i chodzę w mieście po parkach itp przy centrach handlowych. Sporo fajnych pokemonów można połapać bo duży zbiornik wodny też jest obok, magikarpie, psyducki, goldeene cały czas są. Lokalizacja: Poznań

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Też myślałem, że mam soft bana, bo bot pisał, że pokemony uciekają, okazało się jednak, że nie miałem już miejsca na nowe pokemony, polecam sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...