Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp Bot Od Andrzejt17

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można w nim jakoś włączyć mob locka??? Bo w tym Mh 8,0 potworki nie przychodzą jak na pelerynkach tylko się nagle pojawiają i nie da się ich zabijać. Za pomoc będą + lub -

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jasne, że jest taka opcja:

*wchodzisz do ustawień

*później wybierasz w tym okienku 2jbr3x2.png

*opcja przyciągania albo blokowania

*suwakiem regulujesz z jak dalekiego obszaru ma przyciągać

Fw15x0y.png

Opublikowano

biore przyciagaj stworzenia i na max i dalej ich nie przyciaga

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

nie bede komentował postu wyżej, bo chodzi mi o to ze jak wezmę te przyciaganie 100% i daje start to i tak nie przyciaga

Opublikowano

Gdy postać na odpalonym bocie uderzy jakiegoś mobka, a będziesz miał moblocka zaznaczonego same przylecą. Poza tym nie wystarczy wybrać 100% wybrałeś jedną z tych 2 opcji? 2jbr3x2.png1. Potworki zlatują do Ciebie, a 2 opcja to taki typowy moblock (uwięzienie potworków).

Fw15x0y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...