Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gry Dragon Age Inkwizycja

viking90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie osoby po prostu sprzedają konto za małą kwotę z grą o dużej wartości, żeby potem po zakupie zmienić hasło i nie będziesz miał dostępu, a to jest taka niska cena, że nikt tego na policje nie zgłosi, bo się tym nie zajmie. Przynajmniej mi się tak wydaje, ja kiedyś kupiłem Battlefield'a 3 Premium w taki sposób (na cudzym koncie) za ok. 10 z, otrzymałem login i hasło na Origin i e-mail, żeby sobie pozmieniać hasło, pozmieniałem wszędzie, nawet na e-mailu, ale ktoś sobie to hasło odzyskał i miałem po koncie jakiś miesiąc po kupnie. A na koncie nie był sam BF, bo jeszcze był tam dodatek do Battlefield'a 2 i Medal of Honor w pełnej wersji. Według mnie nie warto ryzykować. :)

Opublikowano

Takie osoby po prostu sprzedają konto za małą kwotę z grą o dużej wartości, żeby potem po zakupie zmienić hasło i nie będziesz miał dostępu, a to jest taka niska cena, że nikt tego na policje nie zgłosi, bo się tym nie zajmie. Przynajmniej mi się tak wydaje, ja kiedyś kupiłem Battlefield'a 3 Premium w taki sposób (na cudzym koncie) za ok. 10 z, otrzymałem login i hasło na Origin i e-mail, żeby sobie pozmieniać hasło, pozmieniałem wszędzie, nawet na e-mailu, ale ktoś sobie to hasło odzyskał i miałem po koncie jakiś miesiąc po kupnie. A na koncie nie był sam BF, bo jeszcze był tam dodatek do Battlefield'a 2 i Medal of Honor w pełnej wersji. Według mnie nie warto ryzykować. :)

Osoba sprzedająca ma zaledwie 3 tysiące punktów, jest to mało. Poszukaj takiej, która ma srebną gwiazdkę +.

Sam autor podkreślił, że jest to DOSTĘP DO KONTA. Wystarczy dokładniej przeczytać ofertę w opisie. Dzielisz z innymi ziomeczkami konto, więc dlatego ktoś mógł zmienić hasło - przez co, nie mogłeś się zalogować po miesiącu.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Osoba sprzedająca ma zaledwie 3 tysiące punktów, jest to mało. Poszukaj takiej, która ma srebną gwiazdkę +.

Sam autor podkreślił, że jest to DOSTĘP DO KONTA. Wystarczy dokładniej przeczytać ofertę w opisie. Dzielisz z innymi ziomeczkami konto, więc dlatego ktoś mógł zmienić hasło - przez co, nie mogłeś się zalogować po miesiącu.

Jasnowidzem jesteś, że dzieliłem z kimś konto? Nie udostępniam mojego konta nikomu, po prostu to było oszustwo i tyle. A że to było 10 zł, to nie będę się bił i po prostu następnym razem będę uważał i Panu @viking90 radzę po prostu również uważać co, gdzie, od kogo i za ile kupuje. :)

Budowniczy
Opublikowano

Nie polecam kupowania gier przez Allegro, było wiele przypadków ludzi, którzy zostali oszukani, a pieniądze które wydali na grę przepadły.

Jeśli chcesz kupić poprzez zaufane źródło to przede wszystkim G2A - aktualnie ceny DA: Inkwizycji chodzą po 30 zł, na wszelki wypadek należy dokupić jednorazowo G2A Shielda, ale to już sprawa groszowa. 

Opublikowano

Towarzyszu @efx

Allegro jest tak samo dobrym miejscem do kupowania gier jak każde inne, wystarczy tylko mieć mózg i umieć czytać.

Autor tematu widocznie nie posiada jednego z tych elementów(lub obu).

Wyraźnie przecież pisze - dostęp do konta, czyli nie dostajesz gry na własność, jedynie dostęp do konta z nią, który może po czasie zniknąć.

Co jest sprzedawane jest wyraźnie zaznaczone w opisie. Ja sam często kupuję gry przez Allegro i jakoś nigdy się nie naciąłem.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Jasnowidzem jesteś, że dzieliłem z kimś konto? Nie udostępniam mojego konta nikomu, po prostu to było oszustwo i tyle. A że to było 10 zł, to nie będę się bił i po prostu następnym razem będę uważał i Panu @viking90 radzę po prostu również uważać co, gdzie, od kogo i za ile kupuje. :)

Kupując konto w takich cenach, trzeba liczyć się z tym, że będzie jakiś haczyk. Dokładnie masz napisane w podanych przez autora ofertach: "dostęp do konta". Jeśli w salonie masz  auto za 90 kafli, a gdzieś indziej dostaniesz za 10 kafli (biorąc pod uwagę, że ma być to "lekko używane"), no to musisz wiedzieć o 2 rzeczach: albo ktoś nie zna się na samochodach, albo coś jest z nim nie tak. Dodatkowo nie zwróciłeś na to uwagi, tylko piszesz o swoich domysłach. Tymi właśnie argumentami, doszedłem do takiego wniosku. Pytanie w temacie było jasne, jak podany wyżej link. Wystarczyło kliknąć, przejrzeć i odpowiedzieć. Nie zrobiłeś tego. Kiedy pytam kogoś o pochodzenie batonika, to nie oczekuję odpowiedzi jak smakuje. Więc jestem jasnowidzem? Nie, nie jestem.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Jest tak tanio bo to jest takie obejście drm denuvo. W ciągu jednego dnia można aktywować 5 razy. Można grac głównie offline. Gra wygląda tak jakbyśmy włożyli cracka.  To jest takie małe piractwo.  

http://konsoleigry.pl/gry-na-pc-w-pudelkach/1916-dragon-age-inkwizycja-pl-bonus-pc-5030932111432.html

Tu jest za 34,99 zł. Sam kupuje  w tym sklepie. Ogólnie jeśli nie chce się być oszukanym najlepiej jest płacić przy odbiorze przesyłki.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...