Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CD key a pobranie gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Dawno temu gdy jeszcze nie byliście na świecie kupiłem CODa MW w pudełku na płytce bo wtedy to było modne, no ale teraz nie mam napędu dvd xp a na steamie gra kosztuje 20 ojro. Można jakoś LEGALNIE albo NIELEGALNIE (torrenty odpadają) pobrać COD'a? Bo CD key'a mam swojego, którego i tak wpiszę przy instalacji 

Opublikowano

Jak masz laptopa lub inny komputer ze stacją dysków DVD, to możesz za pomocą sieci zainstalować COD'a.

Opublikowano

Jak masz laptopa lub inny komputer ze stacją dysków DVD, to możesz za pomocą sieci zainstalować COD'a.

Nie mam, tylko notebook, ale tam nie ma stacji DVD. 

Opublikowano

Przecież ci nie załatwimy napędu na forum.

Poszukaj po znajomych, przegraj płytkę na pena czy w iso albo kup zewnętrzny napęd ( aż 30-50 zł ) , ewentualnie szukaj iso na google w torrentach czy jakichkolwiek stronach z softem 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Otóż będąc użytkownikiem MPC, nie podam Ci tego linku, ponieważ MPC nie popiera piractwa ;v Jeżeli wpisujesz wraże "Call of duty 4 download" to się nie dziw, że wychodzi Ci tylko demo xD

Opublikowano

Otóż będąc użytkownikiem MPC, nie podam Ci tego linku, ponieważ MPC nie popiera piractwa ;v Jeżeli wpisujesz wraże "Call of duty 4 download" to się nie dziw, że wychodzi Ci tylko demo xD

a sorki j**** konfidentuw tylko oni czytajom regulamin.

Skoro mam cd key'a, którego użyje podczas instalacji, to nie jest to piractwo, link na pw

Opublikowano

Oprocz torrentow nic nie ma. Ps nie polecam grac w mw2 bo za duzo cheaterow

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Ty jeszcze wielu rzeczy nie wiesz xD 

Lepiej kupić napęd, zaoszczędzisz czasu i nerwów. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Oprocz torrentow nic nie ma. Ps nie polecam grac w mw2 bo za duzo cheaterow

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

A kto pisał, że ja szukam MW2 xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...