Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotharia [Dedyk] [Medium] [Rework]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sathian zrobicie dungeony jednoosobowe ? Jesli nie jestes pewien czy wprowadzic moze zrob ankiete bylo by super :)

Venum

Opublikowano

Caly is daje 75% moby + jakis % pet (nwm ile bo nie jest napisane), nie za duzo jak na serwer medium?

Opublikowano

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak poprawnie utworzyć konto na owym serwerku? W haśle wpisuję cyfry, jedną dużą literę i @ a mimo tego nadal wyskakuje mi informacja "Wypełnij wszystkie pola" ... Z góry dziękuje :)

Opublikowano

@Sathian zrobicie dungeony jednoosobowe ? Jesli nie jestes pewien czy wprowadzic moze zrob ankiete bylo by super :)

Niestety, nie.

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak poprawnie utworzyć konto na owym serwerku? W haśle wpisuję cyfry, jedną dużą literę i @ a mimo tego nadal wyskakuje mi informacja "Wypełnij wszystkie pola" ... Z góry dziękuje :)

Hmm, konta są rejestrowane normalnie, sprawdź czy na pewno uzupełniłeś te pola.

Opublikowano

zagralem na becie i exp tak c*****y ze w m2 leci jak na PLU z odpalem

FULL IS 100% na moby tak te ameby youtubery typu resgowno z full is bd napierdalac a przecietny gracz na 40  skonczy gry elo kolejny totlet na 200 graczy

Opublikowano

zagralem na becie i exp tak c*****y ze w m2 leci jak na PLU z odpalem

FULL IS 100% na moby tak te ameby youtubery typu resgowno z full is bd napierdalac a przecietny gracz na 40  skonczy gry elo kolejny totlet na 200 graczy

To nie żadna nowość że ytberzy mają full is i gra im się łatwiej. Jeżeli tak zazdrościsz sam zacznij nagrywać i już...

Opublikowano

Dungeon na dwie osoby, czyli robisz buffa i już masz grupę, po co taka spina o to.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Żartujecie sobie?

Taki problem dodac po prostu pojedyncze dungi? Buff i tyle,no to zrób tego buffa i wyexp mu pewnie z 100 lv żeby chodzić z nim na dungi. Ja nie zaragram, i nie zycze powodzenia 

d2dp.png

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to balm**a startuje :) nie liczyl bym na dluzsza mete duzo graczy ale serwer ciekawy i powodzenia :)

Ta balmora to już starutje od 3msc i wystartować nie może

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

jakie bony na mapach od groty w gore?

Mistyki.

Przypominam, że konta z bety nie będą działać!

Czyli na grote mistyki, czy standardowo na grote diabły i potem mistyki ?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Mnie to rozbraja. :D Ludzie skreślają serwer przez jakąś grupę DWU osobową, co jest zabawne. 

@Sathian

Patcher będzie włączony przed startem? Bo mi chyba nie działa. :P

Chyba, że można od razu grać, więc wtedy cofam pytanie. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...