Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotharia [Dedyk] [Medium] [Rework]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wchodzę na stronkę i co widzę - brak licznika graczy online.Mam takie pytanko do właściciela - czy już licznik graczy online przeszedł do lamusa, czy też jak inni stawiający serwery boicie się że wprawni gracze was obczają i temu nie umieszczacie go na stronce?.Moim zdaniem to jest olewanie graczy i już sie o tym przekonałem na wielu serwerach.Brak licznika? - NIE GRAJCIE TAM BO LECĄ W BAMBUKO.NIE POLECAM Z TEGO POWODU.ICWWD. :lenny:

Opublikowano

Wchodzę na stronkę i co widzę - brak licznika graczy online.Mam takie pytanko do właściciela - czy już licznik graczy online przeszedł do lamusa, czy też jak inni stawiający serwery boicie się że wprawni gracze was obczają i temu nie umieszczacie go na stronce?.Moim zdaniem to jest olewanie graczy i już sie o tym przekonałem na wielu serwerach.Brak licznika? - NIE GRAJCIE TAM BO LECĄ W BAMBUKO.NIE POLECAM Z TEGO POWODU.ICWWD. :lenny:

A jakby był, to wyszłoby na to, że podkręcony. Darujcie sobie...

Opublikowano

Wpadamy z ekipą i na pewno zajrzę do działu rekrutacja ;) Pozdrawiam.

Jedno pytanko, czy wszystkie bronie na 75 mają zwiększony atak? Czy byłaby możliwość żebyście wrzucili screeny wszystkich broni? Z góry dziękuję

Opublikowano

500 sm kosztuje drop na 7 dni. Te "darmowe" sm dają nam 5 sm na dwa dni :D Czyli na pakiet expa 7 dni potrzeba 200 dni. Trochę się nie kalkuluje ;p

Zapewne tyle nawet nie postoi, ale c**j  :yay:

Powinni zrobić coś na przykładzie rubinum z tymi vote coinsami. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ehh jak ja nienawidze kiedy dungeony trzeba robic w grupie tylko z tego powodu nie zagram zawsze gram sam bez gildi itp... ogolnie serwer super jest co robic na nim no nic jednak nie dla mnie xD powodzenia na starcie i PzDr :)

Venum

Opublikowano

Przez to w grupie, bo i tak sam tu bossa nie ubijesz

Byc moze i tak ale gdyby zmniejszyli HP Bossa lub jego DMG wtedy bys ubil najlepsza do tej dyskusji byla by Ankieta tak mi sie wydaje bo graczy ktorzy lubia grac sami (bez gildi) jest napewno sporo

Venum

Opublikowano

Serwer jest w porządeczku. Jedyne co mi się nie podoba do końca to system szarf a poza tym reszta jest do przeżycia. 

Czekam na start i powodzenia dla administracji :)

Opublikowano

Serwer jest w porządeczku. Jedyne co mi się nie podoba do końca to system szarf a poza tym reszta jest do przeżycia. 

Popieram. Już bym wolał, żeby szarfy dawały bony pasywnie a nie poprzez absorpcję. Dla mnie to jest debilny system, ale jak kto woli.

Opublikowano

Popieram. Już bym wolał, żeby szarfy dawały bony pasywnie a nie poprzez absorpcję. Dla mnie to jest debilny system, ale jak kto woli.

Zobaczymy, może da się z tym żyć :)

Opublikowano

Maks w 2 dni będzie :D O bugach nie wspomnę :P Nie zagram, bo robienie dungów w grupie jest ujowe, bo ja tam wole sobie na MH polatać ale zawsze ktoś z pt z ucha może strzelić. Elo. 

obraz.png

Opublikowano

Maks w 2 dni będzie :D O bugach nie wspomnę :P Nie zagram, bo robienie dungów w grupie jest ujowe, bo ja tam wole sobie na MH polatać ale zawsze ktoś z pt z ucha może strzelić. Elo. 

Nie chce nic mówić, ale na becie znaleziono 3 błędy typu literówka w quescie i problemy itemem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...