Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czy chcesz tą ninją na początku dobrze lurować czy kox w pvp . Jeżeli chcesz dobrze lurować to 2zr;1wit ale wtedy będziesz musiał kupić itemki z hp ;P a jeżeli kox w pvp to ja robie 2wit;1sila bo po co mi zr w pvp :P

Skill na początek to bezszelestny jeżeli chcesz dobrze lurować a jeżeli pvp to ognistra

Opublikowano

Zależy czy chcesz tą ninją na początku dobrze lurować czy kox w pvp . Jeżeli chcesz dobrze lurować to 2zr;1wit ale wtedy będziesz musiał kupić itemki z hp ;P a jeżeli kox w pvp to ja robie 2wit;1sila bo po co mi zr w pvp :P

Skill na początek to bezszelestny jeżeli chcesz dobrze lurować a jeżeli pvp to ognistra

bo zrecznosc wzmacnia skille, ja bym cisnal full zr

Opublikowano

Staty to któryś z buildów, które napisali wyżej, ale skille polecam w 100000% iść

trująca>ognista (dalej jak zwykle)

A czemu tak? Po 1 oz trującej czasem trudno znaleźć, po 2 można pochodzić na best kapitana (zatruwa się go), po 3 tak czy siak będziesz dobry w pvp, na mniejszym lvl nie ma wielkiej różnicy między ognistą i trującą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...