Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OverWatch AntyCheat

RainbowSixSiege

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem w dzień kiedy ta gra była darmowa.

Jak to teraz jest, są cheaterzy? Mają lepszy antycheat że jak coś wykryje to banik?

Nie chcę marnować pieniędzy na cheaterów więc piszcie czy Blizard ma lepszy antycheat niż np CS:GO...

Pozdrawiam.

Opublikowano

"czy Blizard ma lepszy antycheat niż np CS:GO..."

Odpowiedź brzmi, tak. W CS:GO masz pewnie więcej cheaterów, niż graczy w OverWatch.

Opublikowano

Odpowiedź brzmi, tak. W CS:GO masz pewnie więcej cheaterów, niż graczy w OverWatch.

Ale mają tam lepszy antycheat?

Opublikowano

Ale mają tam lepszy antycheat?

Przecież Ci k***a napisał lol...

Nawet jak ich wyrośnie jak grzybów po deszczu to blizzard z nimi się szybko upora tak czy inaczej.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak lepsze antycheat... cheatrzy byli, są  i będą w grach bo wraz z polepszaniem się tych całych ac polepszają się również cheaty.

Opublikowano

Blizzard się nie cacka z cheaterami i robi to najszybciej z każdej firmy produkującej gry! Tak więc gra jest warta swej ceny, a cheaterów mało.

Opublikowano

Cheaterzy jeżeli są, to jest ich mało. Blizzard bardzo szybko wykrywa i permabanuje takich śmieszków.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Ja gram od praktycznie premiery. Od tego czasu spotkałem tylko jedną ekipą 4 osobową, która była odpalona. To było moje pierwsze i ostatnie spotkanie z cheatami. 

signature-J2RJD3Z9.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dość sporo gram w Overwatcha, jeszcze nie spotkałem się z kimś kto mógłby używać wspomagaczy do tej gry, nawet jeśli ktoś by ich używał to tracił by całą przyjemność, sama gra jest świetna na luźne pogranie czy wyluzowanie się, mam nadzieję, że nigdy owej osoby nie spotkam.

"Sukces rodzi wrogów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...