Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam paru zainteresowanych serwerem

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, prowadzę dość dobrze rozwijającą się sieć, po woli podejmuję współpracę z YouTuberami od 1k do 50k subskrypcji i na chwile obecną prowadzę serwery HurtWorld.

Niebawem w planach mamy serwery MineCraft, CS 1.6, CS:GO, Terraria itd. ale to z czasem.

Teraz mam pytanie do osób które na prawdę potrafią coś robić przy plikach tej gry. Ja osobiście szybko się uczę, znam się na plikach mt2 więc do tej gry również ogarnę powoli pliczki i pomogę w serwerze. Chciałbym zrobić serwer na którym grałem P4Story lecz sprzed x czasu gdy jeszcze grało się z*********e, ten serwer chce stworzyć dla Polskiej publiczności tak więc cały będzie trzeba spolszczyć i go dopieścić. Posiadamy forum, stronkę napiszemy własną autorską, ts3 na dniach wystartuje w pełni zautomatyzowany i mocny duet na czele wszystkich projektów.

Więc jeśli ktoś chce uzyskać więcej informacji zapraszam na TS3: ts.serv4u.pl lub GG jeśli mnie nie ma na TS: 43699580 w celu obgadania spotkania na TS3.
Tak więc dziś jestem do 18 na TS3. Zapraszam osoby znające się na tej grze i plikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...