Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powstaje kopia/podróbka mpcforum?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i w czym widzisz problem? Gimbusy założyły forum które nie działa 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Masa takich była xD. Jedyne co osiągną to podpierdolenie paru poradników z MPC i siedzenie tam w 10 osób przez miesiąc. Nigdy się nie nauczą, że nie da się podkraść tylu userów, nie ważne jak zajebistą by mieli administracje.

Opublikowano

Od cholery tego było. Zazwyczaj robią to jakieś gimbusy, albo zbanowani użytkownicy MPC, którzy w ramach "zemsty" chcą podpierdolić userów temu forum, a zazwyczaj kończy się na tym, że zbiera się kilkanaście "poszkodowanych" osób i walą sobie w kółeczku wzajemnej adoracji, a wartości merytorycznej na ich tworach praktycznie nie ma - tak jak @Zavetti napisał.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Od cholery tego było. Zazwyczaj robią to jakieś gimbusy, albo zbanowani użytkownicy MPC, którzy w ramach "zemsty" chcą podpierdolić userów temu forum, a zazwyczaj kończy się na tym, że zbiera się kilkanaście "poszkodowanych" osób i walą sobie w kółeczku wzajemnej adoracji, a wartości merytorycznej na ich tworach praktycznie nie ma - tak jak @Zavetti napisał.

Raz nawet jakiś poszkodowany mod zrobił osobne forum. Płakał jaki to regulamin mpc niesprawiedliwy itp, po czym podpierdolił dokładnie ten sam regulamin globalny i wrzucił na swoje forum. No cóż.

@down

Nie jestem pewien, 2k12 i jakiś pokurw z metina.

Opublikowano

przecież mpcforum.pl też jest podróbką japierdole.. był chyba kiedyś temat o tym.. co za debil założył ten temat

Opublikowano

"Mamy prawo mieć taką domenę, ponieważ tamta domena nie jest zastrzeżona w biurze patentowym także mamy wolną drogę."

no forum założone przez poważnych ludzi, widać na pierwszy rzut oka.

pamiętam jak dawno temu na pewnym forum które już nie działa jeden gość podpierdolił moją ksywkę, avek, ogólnie wszystko nie wiem po c**j jak ja random jestem a potem dostał kida na mpc, pytali się go nawet czy przypadkiem nie jest już moderatorem na innym forum ale uwierzyli na stanowcze "nie" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...