Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten zestaw będzie działać ?

der0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, złożyłem coś takiego:

https://www.morele.net/inventory/info/h8eTKs/

+karta graficzna nVidia GeForce 630Gt

Karta graficzna będzie wymieniana przy najbliższej okazji tak samo jak dokupywany będzie dysk 1TB HDD na chwile obecną nie mam wystarczająco pieniędzy a wolałbym dokupić te części do tego zestawu a nie kupować słabszego ale ze wszystkimi częściami.

Ale dobra moje pytanie brzmi czy ten zestaw będzie działać ? Chodzi mi głównie o to czy części będą ze sobą współgrały, czy zasilacz uciągnie, czy obudowa pomieści to wszystko itd. Nie znam się na tym za dobrze i mimo tego że trochę już poczytałem to wole się upewnić czy wszystko będzie ze sobą działać.

Opublikowano

Jaki masz budzet na czesci z koszyka? Strasznie slabo dobrales podzespoly, ten spartan to tak nie bardzo do OC itp. 

2600zl Ale jak mówiłem na chwilę obecną chciałbym zrezygnować z karty graficznej na rzecz całej reszty

Opublikowano

Jaka w przyszlosci chcesz karte? Bo moze antec vp 500 styknie, ale na chwile obecna: https://www.morele.net/inventory/info/ZFMknP/

Myślałem o jakieś GTX 950 może ale to jeszcze nie wiem.

Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie wysłałeś link do sklepu z zmienioną m.in. płytą główną moge spytać dlaczego ? Co było nie tak z tamtą ?

Opublikowano

Wszystko ok, jak chcesz to moze brac te, ktora sam wybrales, po prostu mam juz cos tam pozapisywane, robie zestawy po swojemu. Jesli raczej tansza karte chcesz jak gtx 950, to bier anteca vp 500, starczy nawet po OC procesora, a moza wtedy wziac np M35 bude. 

PS jesli nie skladasz typowo pod cs go np, to lepiej wziac i5 6500/6400(co za tym idzie tansza plyte itp), a gtx 1060, wyjdzie tak czy siak nawet taniej. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...