Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu na gildie na 1.8

MrEnderman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam serwer minecraft 1.8. Poszukuję pluginu na gildie. Znalezłem parę ciekawych jednak mają parę błędów np. NovaGuilds czy PSC Guilds :/ Polecacie coś innego? Byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Myślę, że chyba najlepszym będzie FunnyGuilds od @dzikoyska. :)

Ten plugin jest świetny, tylko problem w tym, że nigdzie nie potrafię znaleźć wersję tego pluginu pod 1.8 :/ na githubie gdy się klika w dwonload, to potem pokazuje, że nie ma takiego pliku lub został skasowany przez autora :/ Jeśli masz plik pod 1.8, to byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Ten plugin jest świetny, tylko problem w tym, że nigdzie nie potrafię znaleźć wersję tego pluginu pod 1.8 :/ na githubie gdy się klika w dwonload, to potem pokazuje, że nie ma takiego pliku lub został skasowany przez autora :/ Jeśli masz plik pod 1.8, to byłbym wdzięczny :)

Wydaje mi się, że najnowsza wersja będzie kompatybilna z 1.8. Spróbuj, a jak nie, wymyśli sie coś innego. :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że najnowsza wersja będzie kompatybilna z 1.8. Spróbuj, a jak nie, wymyśli sie coś innego. :)

Sprawdziłem i niestety najnowsza wersja pluginu nie jest kompatybilna z 1.8 :/ Jakieś inne pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...