Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na Metin2.pl?

samalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio wrocilem do gry po dosc dlugiej przerwie (ok 2 lata). Ze zdumieniem odkrylem ze musze powaznie wzmocnic swoje eq, posiadam 80 mentala, 63 wp oraz 35 body na m2. Pytanie do doswiadczonych graczy bedacych na bierzaco:

Jak najlatwiej / najszybciej zarobic w tym momencie golda ? DT ? m2 metiny? fishbot ? drop na bocie m3 ? czy sa jakies w miare niewykrywalne boty ? jak wyglada obecnie system banowania (wszystkie polaczone konta) ?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Najszybszy sposób to kupowanie i sprzedawanie przedmiotów oraz ulepszanie przedmiotów i również ich sprzedawanie. Ale tak naprawdę nie ma szybkich i najłatwiejszych sposobów. Aby coś mieć, musisz się napocić. Mi zawsze najwięcej wpadało podczas expienia. Dzięki expieniu miałem przedmioty, ulepszacze, trochę yang, kupowałem coś, ulepszałem, sprzedawałem i powoli sakwa nabierała konkretnych rozmiarów.

Botów niewykrywalnych nie było i nigdy nie będzie. A banują za powiązanie mailem i w grupie (W grze).

Opublikowano

Dropienie odłamków, łowienie rybek (małż albo i nawet perła też są coś tam warte) i ulepszanie przedmiotów. Możesz pobawić się też w expienie low postaci i bonowanie przedmiotów (zmiankami z szkatułki ucznia).

Opublikowano

PL tak się porobił, że teraz w sumie warto tylko zarabiać na odłamkach. 

Ewentualnie twórz nowe konta, expij je i bonuj przedmioty. Z tym, że to dość czasochłonne zajęcie i dużo zależy od Twojego szczęścia. :D

(a fishbota zawsze warto w tle odpalić xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...