Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowa Klasa?

Silvermoons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Parę miesięcy temu słyszałem plotkę , jakoby gameforge miałby wprowadzić nową klasę do metina (coś pomiędzy ninja a surą)

Jestem pewien , że to tylko plotka , ale chciałem się zapytać.

Czy jest możliwość stworzenia czegoś takiego jak nowa klasa na własną rękę?

Pozdrawiam

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Człowieku czytaj do końca !!

Mówiłem , że wiem , że to plotka , ale czy jest taka możliwość stworzenia sobie na priv'a ;P

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Musiałbyś dodawać nowe elementy do kodu gry = niewykonalne dla 99% forum

Chcesz takie coś na metku pl ? Ostatnio mieliście superultrahiperzajebisty update w postaci atlantydy. Poczekaj ze 3-4 lata, może będzie.

@down

Jaja sobie robisz ? Nie ma czegoś takiego jeszcze nawet na metku koreańskim, nie ma to jak bezczelne nabicie posta.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Wiecie to takie gadanie, tak naprawde nie wiemy kiedy wejdzie i czy wogóle wejdzie, ale jedno jest pewne, gier MMO jest coraz więcej i reprezentują coraz wyższy poziom, dlatego te starsze gry muszą się rozwijać - pozostaje czekać.

Opublikowano

Tak... mówiliście że nowe wierzchowce będą za 3 lata i co ??

Więc może dodadzą nową rasę ;)

fiiilm.gif
Opublikowano

Wątpie w to choć ostatnio się zabrali za te grę. Zobaczymy co się stanie :> Ja bym z chęcią pograł nową klasą.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja pierdziele, martwicie mnie. Mówicie, że się za gre zabrali ? Dali kurwa update w postaci nowej mapy raz na 2 LATA ! W przeciętnym MMO takie featursy są co dwa tygodnie... Co z tego, że wierzchowce skoro są na 5 minut i nie da się z nich zejść, bez jaj...

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

niemożliwe tak jak mowili w99%. czytalem gdzies na forum ze będzie mnich ale plota, ludzie niemają co mowic to wymylają..

yyy ?

zbieram + ;D

<3

Opublikowano

niemożliwe tak jak mowili w99%. czytalem gdzies na forum ze będzie mnich ale plota, ludzie niemają co mowic to wymylają..

ja słyszałem że robin hood ;]

Nie spodziewajcie się ludzie że jak weszła nowa mapka i wierzchowce ( to drugie to porażka) to odrazu wprowadzą jeszcze więcej rzeczy... Już i tak się namęczyli z tym co teraz weszło. Lepiej nie robić sobie nadziei a potem się rozczarować bo mogą już przez długi czas nic nie wprowadzać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...