Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaris - DMG, MH, TELEPORT, EXPBOT

johny46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość TheMichal160316
Opublikowano

@up Mam dokładnie tak samo. 

Opublikowano

Ziomek dzięki wielkie za upublicznienie haxa, zrób jakieś konto zapasowe albo kanał na yt załóż, bo administracja Antarisa będzie się bronić na wszystkie sposoby i nie dość, że temat pewnie usuną to jeszcze Cię zbanują, a szkoda tracić tak wyspecjalizowanego użytkownika jak Ty :>

Take it easy my friend

Opublikowano

Ziomek dzięki wielkie za upublicznienie haxa, zrób jakieś konto zapasowe albo kanał na yt załóż, bo administracja Antarisa będzie się bronić na wszystkie sposoby i nie dość, że temat pewnie usuną to jeszcze Cię zbanują, a szkoda tracić tak wyspecjalizowanego użytkownika jak Ty :>

haha

1,5k a bfpack nie zmienic :D to sie nazywa dynamiczność

haha xD

Opublikowano

mi nie działają pelerynki

a dmg na metkach co chwilę się blokuje / w sumie na mobach też, po prostu jeśli długo walimy to blok

Opublikowano

nawet nie wiem o czym piszesz xD zakładam że z 1.5k chodzi o range w eventach dmg?

ale bfpack pierwsze słyszę

nie uważam się za super pr0 elo elo hackera, po prostu chciałem mieć hacki na antarisa to trochę posiedziałem nad klientem i zrobiłem

nie chcę tu jakiejś kłótni prowokować, hack działać działa więc chyba jest ok nie?

co do samego hacka to dzisiaj późnym popołudniem albo wieczorem będzie poprawka id pelerynek i dmg nadający się do bicia metinów i bossów

zadnych ikonek nie mam what

przeniosłeś też folder screenshot do klienta? w nim są ikony w folderze "botones"

Opublikowano

nawet nie wiem o czym piszesz xD zakładam że z 1.5k chodzi o range w eventach dmg?

ale bfpack pierwsze słyszę

nie uważam się za super pr0 elo elo hackera, po prostu chciałem mieć hacki na antarisa to trochę posiedziałem nad klientem i zrobiłem

nie chcę tu jakiejś kłótni prowokować, hack działać działa więc chyba jest ok nie?

co do samego hacka to dzisiaj późnym popołudniem albo wieczorem będzie poprawka id pelerynek i dmg nadający się do bicia metinów i bossów

zadnych ikonek nie mam what

przeniosłeś też folder screenshot do klienta? w nim są ikony w folderze "botones"

To nie był post skierowany do ciebie jak coś, doinformowani będą wiedzieć  :v

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ok już chyba ogarniam, 1.5k w sensie tyle niby wydali na zabezpieczenia klienta a czegoś tam trywialnego nie zmienili hehe

Opublikowano

dodany drugi download z wolniejszym dmg, teraz nie powinno w ogóle wywalać + taki dmg nadaje się do bicia metków

dodatkowo poprawione pelerynki w exp bocie, teraz już działają (tylko download 2, w download 1 pelerynki nadal nie działają - jak mi się zachce to zaktualizuję też pierwszy download)

w razie problemów piszcie śmiało, możliwe że czegoś zapomniałem spakować itp, u mnie działa bezproblemowo

dodam, że efektywność dmg zależy w dużej mierze od jakości waszego połączenia z serwerem

jak nie ma lagów i jest niski ping to więcej hitów z dmg wchodzi

Opublikowano

Jest dużo wolniejszy ale mimo wszystko powinien działać. Dmg leci tylko przy ostatniej animacji combo, czyli combo04 z buta i combo03 na koniu i mountach.

Opublikowano

z prawej strony klikasz exp bot, później w okienku trzeba wybrać któryś z trybów (modo 1, modo 2, modo 3), dodatkowo włączasz potowanie i pele i jak chcesz to auto wstawanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...