Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ikonami...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostanio napotkałem się z dość uciążliwym problemem na moim serwerze TeamSpeak3. Mianowicie w ogóle, pomimo tego, że posiadam range Server Admin nie mogę edytować ikon, ani kanałów, ani rang. Wyskakuje mi powiadomienie o niewystarczających permisjach, lecz wszystko powinno być ok. Z dnia na dzień tak się stało, nic nie zmieniałem w permisjach.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam,

Wystarcza nadać z powrotem uprawnienia. Najwidoczniej ktoś Ci je usunął, ten ktoś kto ma dostęp do permisji. Bądź sam usunąłeś uprawnienia nie wiedząc co się robi.. :D

b_icon_manage
i_max_icon_filesize
Opublikowano

Już powracam i już tłumaczę.

Ogólnie na kanałach tam, okienko z wyborem ikon mam na szaro i nie mogę żadnej wybrać, natomiast w rangach pojawia mi się powiadomienie o braku permisji.

Opublikowano

Może źle zainstalowałeś ikonki ? I tak jak wspomniano wyżej ktoś z administracji zapewne zabrał ci permisję albo cie troluje , pogadaj z kolegami czy coś :P

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...