Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót starej Pandory?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszeliscie o tym ze ponoc jakiś porządny rework  w skali 1;1 co do pandory? :)

Wypowiedzcie sie co o tym myslicie. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Według mnie skończy jak wszystkie reworki tego serwera, które do tej pory startowały.

Dokładnie, a robiąc na starym kliencie będzie działał stary mod i w cholerę innych hacków ;)

Opublikowano

Pewnie jakis czas postoi,a potem padnie.

reworki pandorki padly szybko,ten moze sie utrzyma dluzej (sadze po wpisach z fb reworka).

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Lajki kupione na allegro na początku :D

Takie 2/10 ale stabilne 2 

Nie mają PRAW DO GRAFIKI 100% czekam aż pan Maciej sie za to weźmie ale on czeka aż dadzą stronę główną <3

sygna.png

Opublikowano

Nie mają PRAW DO GRAFIKI 100% czekam aż pan Maciej sie za to weźmie ale on czeka aż dadzą stronę główną <3

Za to u was 1/10. Ładne navi już lata po tym waszym tanimzwisie :D

Bez odbjoru

A co do mojego zdania to myślę że to może wypalić, a nawet jestem o tym przekonany :)

Opublikowano

Główna część tych graczy, to będą po prostu starzy weterani, a tak długo serwer się nie utrzyma. Żeby jeszcze wpadł na ten pomysł od razu po zamknięciu oryginalnej Pandory, to ok, teraz nie wiadomo. 

denzel.png

Opublikowano

Serwery typu Pandora, Elite, Dragon itd. wypaliły już się. To nie są już takie czasy, że wrzucisz kolorowe hwangi z painta i będziesz miał 1,5-2k ludzi online.

Opublikowano

Według mnie skończy jak wszystkie reworki tego serwera, które do tej pory startowały.

Dokładnie, a robiąc na starym kliencie będzie działał stary mod i w cholerę innych hacków ;)

Source ;)

Opublikowano

Cześć Bartku. @MS-Dekador

Na twój temat można pisać referaty...

Normalnie nie odpowiadam na tego typu komentarze (zwłaszcza na MPC ^^), jednak napisałeś go Ty! (Możesz czuć się wyjątkowy!)

Nie muszę tutaj również niczego udowadniać, jednak dużo o tobie słychać - po naszej stronie. (Prawda z tą maszyną?)

Powiadasz, że like są kupione, okej, można tak robić, dziś to nic dziwnego. Jednak co powiesz o komentarzach, użytkownikach, aktywności na forum/fp? 

Nie rozumiem czy twój ból wywołany jest "gwoździem do trumny" Tanavisa, tym, że jeszcze przed startem go zjedliśmy? Może boisz się czegoś innego? Zazdrościsz? Wyjaśnię Ci tajemnice sukcesu... Nie wybijamy się na marce, tylko faktycznie ją odtwarzamy. (Dlaczego odpiąłeś już domenę pandoramt2-rework?)

5166014692289671414026.jpeg

Wiem słaba jakość, jednak ktoś szybko go usnął.  :v

Na twoim miejscu kwestii legalności bym nie poruszał.

Każdego zainteresowanego kwestią Tanavisa, a w zasadzie Administracji zapraszam tutaj:

http://www.pandora-mt2.pl/topic/484-jak-wkc-dekadora-zeby-wyszedl-z-wlasnego-serwa-poradnik-d/

[specjalnie nie usunęliśmy tego tematu]

Jeśli chcesz dyskutować zapraszam Cię tutaj, bądź na nasze forum. "Ferment" nie wychodzi Ci na dobre...

Opublikowano

To już nie będzie to samo, nie będzie tych samych graczy, zapewne tej samej ilości osób nie będzie...  :((

Opublikowano

To już nie będzie to samo, nie będzie tych samych graczy, zapewne tej samej ilości osób nie będzie...  :((

@SoVan

Rozumiem twoje podejście, jednak właśnie większość starych graczy Pandory (w tym jej "elita") chce grać na tym serwerze, zerknij na forum :)

Co do liczby graczy - tego nie chcemy typować, jednak zainteresowanie jest, aktywność bardzo duża jak na serwer, który nie podał nawet daty startu (screen z dziś/wczoraj). Na koniec dodam, że to nawet nie początek "naszej kampanii reklamowej", wszystko to głównie użytkownicy udostępniający posty etc... Tak jak ktoś zrobił to tutaj.  :)  Dodam, że w ciągu 10 dni uzbieraliśmy rzeszę prawie 1000 użytkowników forum, oraz ponad 3000 polubień i bardzo dużą aktywność na fp.

nCO6JBC.png

Opublikowano

Ma być pandora rework, choć nie mają  praw do wykorzystania nazwy i marki "pandora".

@Qallend

Obawiam się, że "stary Admin" też ich nie miał ;c

9112514694693841414026.png

Ps. Mówisz nam to w trakcie przejęcia domeny.

Opublikowano

Pewnie jakis czas postoi,a potem padnie.

reworki pandorki padly szybko,ten moze sie utrzyma dluzej (sadze po wpisach z fb reworka).

a tanavis przeciez stoi

tanavis leży już dawno xD

mam nadzieję, że akurat ten rework się utrzyma, bo najbardziej odzwierciedla pandorę.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

a ty nie masz praw do życia.

jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

strach dupsko obleciał, że szykuje się konkurencja? Konkurencja, no tak, źle to ujęłam. Sam pomysł Ci zapierdolił 70% graczy, dlatego musisz podkręcać licznik.

Zainteresuj się swoją bazą danych, bo nie wiesz kto ma do niej dostęp.

Profesjonalna Administracjo, aka pliki terezno.

Puknij się w głowe dzieciaku

Ma być pandora rework, choć nie mają praw do wykorzystania nazwy i marki "pandora".

Maciej tez nie miał, nikt nie robił afery.

Boli, że wraca potęga metina?

Opublikowano

@MS-Dekador Taki odważny jesteś, że potrafisz wysłać tylko wiadomość na fb i od razu mnie zablokować? Śmieszne. Jakbyś chciał wiedzieć to zdjęcie nie ode mnie poszło, cały serwer ma Twoje zdjęcia, ale spoko. Pozywaj mnie, chętnie zobaczę Twoją minę jak się okaże, że to nie ja. Może to kolejna osoba, która ma powody żeby Cię nienawidzić? Nie bądź śmieszny i nie rób z siebie ofiary w internecie, bo ci serwer upada.

Opublikowano

Żal dupę ściska widzę. 

Pandora była jest i będzie najlepszym serwerem prywatnym w Polsce !

Żadne inne serwery nie były i nigdy nie będą tak dobre jak Pandora :D

Czekam na start !!

Panowie, ból dupy jest tu nie wskazany :) 

Pozdrawiam Team Pandory :) :)

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Tworzycie marke? Chyba za bardzo do przodu wybiegacie, bo przegladajac publikacje serwerow prywatnych, nie mozna znalezc nic ciekawego.

Kazdy twierdzi, ze jego projekt jest naj i w ogole, a pozniej wychodzi jak zwykle, czyli klapa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...