Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę 2D chcecie? Jakiego gatunku i o czym?

Drenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam fajnego pomysłu na grę więc proszę was o jakiś pomysł. Najlepszy pomysł POSTARAM się wykonać.

Może być to dowolny pomysł byle żeby dało się z niego zrobić grę.

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

masz na myśli małą grę np. dla Armor Games czy coś bardziej sensownego dla np. Steam ?...

ja bym miło widział odnowione Sword And Sandals :)... niedawno znowu sobie grałem i znowu wygrałem całą grę ^_^

w sumie za grę tego typu która byłaby odnowioną wersją i ULEPSZONĄ mógłbym nawet zapłacić ;x...

mogłoby być to dobre i dla Armorów i dla Stimów ^_^

Opublikowano

Zrób coś typu plemiona, z tym żeby rozgrywka była szybsza. Najlepiej z save, coopem lub rywalizacją, jakąś kampanią itp. Grałbym :)

Opublikowano

Srsl ? xD kolejne plemiona :D pls...

Plemiona Grepolis itp. to chyba najgorsze z możliwych gier :D

Ale plemiona to ty szanuj! Nie chodzi mi o kolejną grę w 90% podobną do plemion, ale raczej coś bardziej rozwiniętego, np żeby ataki nie polegały na czasie, tylko na umiejętnościach (tzn dowodzenie armią w trakcie bitwy) itp.

Opublikowano

i niby w jaki sposób chciałbyś to zrobić ? :P oczekiwałbyś że 2 graczy zawszę będzie OnLine w czasie ataku ? xD

w końcu dowodzenie armią wymaga aktywności w niej :)

mój pomysł setki razy lepszy ;<

ale jak już to można by co najwyżej w tych twoich plemionach ustalić odpowiednia strategia 

działania na zasadzie "rozstawienia" jednostek typu że masz np. łuczników konnych i pikinierów

jeśli jeden gracz ustawi na pierwszej lini łuczników a drugi konnych to ofc. win dla tego który na pierwsza fala wysłał konie

a jeśli gracz ustawi na pierwszej lini pikinierów a drugi znowu kinnych to ofc. piki lepsze niż konie bo dłuższe wiec win dla pików ;x...

ale nie wiem czy komukolwiek chciałoby się robić taki system zależności ^_^

Opublikowano

i niby w jaki sposób chciałbyś to zrobić ? :P oczekiwałbyś że 2 graczy zawszę będzie OnLine w czasie ataku ? xD

w końcu dowodzenie armią wymaga aktywności w niej :)

mój pomysł setki razy lepszy ;<

ale jak już to można by co najwyżej w tych twoich plemionach ustalić odpowiednia strategia 

działania na zasadzie "rozstawienia" jednostek typu że masz np. łuczników konnych i pikinierów

jeśli jeden gracz ustawi na pierwszej lini łuczników a drugi konnych to ofc. win dla tego który na pierwsza fala wysłał konie

a jeśli gracz ustawi na pierwszej lini pikinierów a drugi znowu kinnych to ofc. piki lepsze niż konie bo dłuższe wiec win dla pików ;x...

ale nie wiem czy komukolwiek chciałoby się robić taki system zależności ^_^

No dlatego pisałem o coopie lub rywalizacji, wtedy 2 graczy jest online i mogą grać wtedy kiedy im się podoba dzięki zapisom ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...