Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo mam problem z laska xD od 3 miesiecy wszystko sie dobrze ukadalo mowila ze mnie kocha itp wszystkie ladnie srutututu a nagle 3 tygodnie temu powiedziala mi ze to za szybko idzie i musi sie zastanowic.Po tygodniu spytalem czy mnie dalej kocha a ona na to ze nie wie czy mnie kocha jako chlopaka czy jako przyjeciela.Gadamy codziennie po 4-5 godzin i caly czas mowi ze nie chce ze mna zrywac kontaktu.Chlopaki co robic? jakis plan? ostatnio mialem taki plan zeby zerwac z nia kontakt ktos pomoze ?

Opublikowano

No powiem Ci że lypa :D Lepiej byś się jakiejś laski zapytał. A może twoja laska ma okres ? :D

Zapytalem 2 tygodnie temu co mam zrobic to mi napisala ze mam o nia walczyc xDDD ale jakos mi sie nie podoba ;d, Nie ma okresu moze za tydzien dwa bedzie miec xDD zastanawiam sie czy ciągnąć to dalej czy zapomniec o niej :D 

Opublikowano

No powiem Ci że lypa :D Lepiej byś się jakiejś laski zapytał. A może twoja laska ma okres ? :D

Zapytalem 2 tygodnie temu co mam zrobic to mi napisala ze mam o nia walczyc xDDD ale jakos mi sie nie podoba ;d, Nie ma okresu moze za tydzien dwa bedzie miec xDD zastanawiam sie czy ciągnąć to dalej czy zapomniec o niej :D

Nie brzmisz jakbyś miał do niej jakiekolwiek miłościwe uczucia, formalnie ale grzecznie zerwij.

Opublikowano

Jesteś za dobry dla niej, pantoflarzem, pewnie jesteś zawsze kiedy Ona chce, na wszystko się zgadzasz i takie są pozniejsze skutki

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Postaw jej ultimatum, nie baw się w kotka i myszkę. Jak pokażesz słabość i uległość, to będzie się ciągnęło się to za Tobą.

Opublikowano

Ale masz problemy, ile masz w ogóle lat? Z tego w jaki sposób piszesz wnioskuję że ani ty ani dziewczyna nie jesteście gotowi na poważny związek i nic do siebie nie czujecie.

Opublikowano

To juz nic ziomeczki nie robic zerwać z nia kontakt ostatecznie ?

Nie brzmisz jakbyś miał do niej jakiekolwiek miłościwe uczucia, formalnie ale grzecznie zerwij.

Nie mam 12 lat zeby pisac jak mnie brzuch napierdala czy tez ze o niej caly czas mysle :D 

Opublikowano

Jak kocha, to sama wróci. Najlepiej powiedz, żeby sobie to przemyślała i jeżeli jej na Tobie zależy, to niech się zastanowi czy to nie na 10 minut.

W przypadku jak będzie kombinacja, to olej taki typ, bo nie wróży to nic dobrego.

Opublikowano

To juz nic ziomeczki nie robic zerwać z nia kontakt ostatecznie ?

Nie mam 12 lat zeby pisac jak mnie brzuch napierdala czy tez ze o niej caly czas mysle :D

Nic nie rób, jak jej chociaż trochę zależy to się sama odezwie, a jak wyjeżdża z tekstami że masz o nią walczyć to jest zwykła idiotką szukającą atencji.

Opublikowano

Powiedzmy to sobie szczerze myślała, że Cię kocha ale jednak to było chwilowe i bardziej jej się podoba jak jest centrum uwagi i że z nią rozmawiasz jak dobry przyjaciel. FRIEND MPCforum

Opublikowano

Minuta ciszy dla pana we friendzone :v

Postaw jej ultimatum, musi się zdecydować. Przy okazji wyjaw jej swoją wersję. Wszystko się może zdarzyć, ale staraj się nie przeciągać tego z czasem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

No to witaj sie z friendzone. Watpie zebys mial szanse byc z nia w zwiazku jak ci tak gada. Nawet jak sie wprost zapytasz to i tak bedzie omijac odpowiedzi mowiac ze " nie wiem itp". Sprobuj wziasc ja na zazdrosc, jak sie nie uda to znajdz se inna loszke.

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Szczerze mówiąc z obu stron nie widzę miłości. A może to ona zauważyła, że ona przestaje być dla Ciebie ważna? Zastanów się nad tym. Spróbuj nie wiem... Kupić jej od czasu do czasu jakieś kwiaty czy coś. No a jak nie pomoże to chyba jednak najlepszą opcją byłoby zerwanie ;/

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Żaden friendzone tylko młody nie wie jak traktować należycie kobiety. Jak według was to dziewczyna ma się starać o utrzymanie związku kiedy druga połówka ma wyjebane to nic dziwnego, że z wami zrywają i ciągle walicie gruchę...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ile wy macie lat? sądze,że pewnie gimbaza a nawet jak nie to nastolatki takie są choć nie wszystkie to w tym wieku bez sensu się wiazać mając siano w głowie i nie wiedząc jak się zachowywać.Wydaje mi się,ze po obu stronach jest wina ale patrzać na nią to nie wie czego chce.Jak ty chcesz związku a ona nie wie co robic a ciebi9e to drażni to zerwij kontakt albo uszanuj jej zdanie i bądzcie przyjaciólmi,czasem lepiej mieć przyjaciółkę niż dziewczynę.

Ciesz się,że się nie focha o byle co. Pozdro dla kumatych xD

Opublikowano

Zrywaj póki nie dostała okresu bo jak podczas tego okresu zerwiesz to kolejnego możesz nie dożyć!!!

A tak serio to to wygląda tak jakby straciła tb zainteresowanie wyczaj czy nie obraca się wokół innych.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...