Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dodatek chińska nawałnica był już dostępny za darmo?

Kaori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy dodatek chińska nawałnica był już dostępny za darmo do pobrania czy jeszcze nie? 

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Nie, dodatek "Chińska nawałnica" jeszcze nie jest rozdawany. Aktualnie jest z tego co wiem to "Wojna na morzu". :)

Mam już pozostałe dodatki nie byłem pewny czy rozdali już chińską nawałnice stąd to pytanie. Dzięki za informacje.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Jeżeli jeszcze nie posiadasz Bf4, to możesz kupić edycję Deluxe wraz z tym DLC.

Termin owego DLC (za free) jest 16 lub 23 sierpnia.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Będzie za darmo, pewnie początkiem albo końcem sierpnia.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jeszcze nie, ale myślę, że im bliżej premiery BF1 tym większe szanse, że go udostępnią za darmo. Kilka dni temu za darmo było dostępne dlc Naval Strike, więc możliwe, że kolejnym będzie China Rising :)

Opublikowano

@up, już wspomniałem kiedy DLC będzie ;)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

@ref Właśnie dzisiaj do pobrania jest Chińska Nawałnica za Free na Originie, ale dostępny jest również na Xbox 360 i Xbox One ;)

671411485514457941894.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam juz wszystkie. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podałbyś linki z których pobrałeś? Proszę? Najlepiej na PW

DLC już nie są za darmo.

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...