Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InoMT2

Pesi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah jak to up to ironia.. xD Grafik może zepsuł sprawę, ale przecież to Ty wstawiłeś prezentacje do złego działu. Taki cyrk na wstępie oferuje wyłącznie profesjonalna administracja... rzeczywiście. Tak, w ogóle jak można "wymyślić" tak spi3rdoloną nazwę serwera? Bez kitu, już lepsze byłoby KrzesłoMT2, albo CyckiMT2 (weszłoby 5k na starcie przynajmniej  xD) albo DywanMT2 xD

Opublikowano

mi tam się podoba taka prezentacja, tylko więcej screenów i troszkę więcej info o serwerze (nie o grze tylko o samym serwie)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@UP

Dałem grafikowi dostęp do konta ...

Wspaniała prezentacja! Same hardy, przydałby się jakiś kozacki medium :c

Może InoMt2 s2 Bedzie medium :* Zależy od startu tego serwera ,jak nie wypali to na InoMt2 robimy Medium/easy Prawdopodobinie nie wiem jak sponsor !

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

@UP

Dałem grafikowi dostęp do konta ...

Wspaniała prezentacja! Same hardy, przydałby się jakiś kozacki medium :c

Może InoMt2 s2 Bedzie medium :* Zależy od startu tego serwera ,jak nie wypali to na InoMt2 robimy Medium/easy Prawdopodobinie nie wiem jak sponsor !

Dajcie go do utylizacji pls

Opublikowano

Syf, Nie polecam

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

3715114691408931454685.jpeg

Nic fajnego , nie polecam takiego serwera bo tylko serwera dla kasy.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Link do klienta oraz dokładny jego skan + 2 SSy weryfikacyjne - Czas do 21

Ino Kosz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...