Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Xposed Pokemon/FakeGPS + Pokemon Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Eluwa pokefani, nie chce się wam ruszyć sprzed kompa, czy też jest noc i wam się nudzi. Chciałoby się pograć w poki, połapać jakieś małe kasztany, pikaczu itp.

Sposób #1

Xposed Pokemon + Pokemon Go

Wymagania: Root, Xposed Framework, Xposed Installer.

Opis "jak zrobić":

1. W zakładce Pobierz zainstaluj moduł w Xposed o nazwie "Xposed Pokemon".

zK1a4LJl.pngxJx3S9Ml.png

2. Zrestartuj urządzenie.

3. Odpal apkę Xposed Pokemon i ustaw ją do własnych potrzeb.

41JNYMwl.png

4. Kliknij start i odpal pokemony.

5. Gałką sterujemy naszym GPS'em.

746021469102449323549.jpeg

Aplikacja działa dość mizernie, z kilkusekundowym opóźnieniem, lecz przeżyjesz. 

Filmik pokazujący działanie aplikacji:

Sposób #2

FakeGPS + Pokemon Go

Wymagania: Root, Lucky Patcher.

No i opisik jak zrobić:

1. Pobierz APK FakeGPS

2. Odpal Lucky Patcher, kliknij na przesuwanym pasku na dole "Przebuduj i Zainstaluj".

3. Wybierz katalog z apk FakeGPS i kliknij "Zainstaluj jako aplikację systemową". Zrestartuj urządzenie.

4. Odpal FakeGPS i otwórz menu (takie 3 kropki u rogu ekranu). Wejdź w ustawienia i zaznacz "Expert Mode".

5. Resztę ustaw według uznania.

6. Wróć do głównego ekranu FakeGPS'a i ustaw fejkową lokalizację poprzez podwójne dotknięcie.

7. Kliknij pomarańczowy przycisk "Play" w aplikacji.

8. Teraz odpal Pokemony i powinno banglać.

Anglojęzyczny filmik jak po kolei co wykonać:

https://www.youtube.com/watch?v=u-4uVb9JlpQ

WAŻNE!

NIE TELEPORTUJ SIĘ NA DUŻE ODLEGŁOŚCI. GROZI TO SOFTBANEM.

(nie możesz łapać pokemonów ani zbierać pokestopów przez jakiś czas)

(nie kierować się tym)

Jeżeli wszystkie pokemony, które chcesz złapać uciekają, to spróbuj tego:

1. Zainstaluj aplikację Disable Service z Google Play.

2. Nadaj jej uprawnienia roota.

3. Znajdź aplikację Pokemon Go na liście aplikacji.

4. Kliknij na nią i odznacz pozycje "ActivityRecognitionService" oraz "DispatcherService".

5. Odpal Poki i teraz powinno wszystko banglać.

(nie kierować się tym)

Elo siema kc hejty "ty grubasie z domu byś wyszedł" 

#teams4bal

Opublikowano

@XawierStudio nie teleportuj się na duże odległości. Najlepiej teleportuj się po swojej miejscowości. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

k. @macio443 teraz inny problem, jestem na przykład poke stopa no i piszę mi że moge go zebrać, kręcę tym kółkiem i "please try  again". 

Opublikowano

@XawierStudio nie teleportuj się na duże odległości. Najlepiej teleportuj się po swojej miejscowości. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

k. @macio443 teraz inny problem, jestem na przykład poke stopa no i piszę mi że moge go zebrać, kręcę tym kółkiem i "please try  again". 

No bo czasem nic nie wypadnie z PokeStope'ów, dlatego próbuj ponownie. Ciekawe sposoby, spróbuję je, bo chciałbym czasem wieczorkiem w domku pograć.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

1 sposób coś nie działa. GPS ma być włączony czy nie ? Postać nie rusza się z miejsca. Telefon zrootowany przy pomocy kingroot w root checker wyskakuje że mam zrootowany ładnie pięknie. 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

1 sposób coś nie działa. GPS ma być włączony czy nie ? Postać nie rusza się z miejsca. Telefon zrootowany przy pomocy kingroot w root checker wyskakuje że mam zrootowany ładnie pięknie. 

GPS off ma być.

Opublikowano

Gps ma być włączony na "Device Only" czyli tylko na GPS.

I teraz kwestia czy masz xposed wgrany w ogóle xD

Jest jeszcze jeden ciekawy moduł do xposed, o którym dzisiaj napiszę w temacie.

#teams4bal

Opublikowano

Aplikacja xposed nie jest jeszcze kompatybilna z Android Sdk wersją 21 lub twoja architektura procesora. To chyba 1 sposób odpada :p Wrócę do domu spróbuję na spokojnie z 2 sposobem bo wczoraj próbowałem i tez coś nie działało :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

mi w tym xposed pokemon nie laduje mapy ;p

juz laduje

trzeba miec wlaczone pozorowanie lokalizacji?

wszystko cacy, ale uzyje tylko w naglym wypadku :)

Opublikowano

Aplikacja xposed nie jest jeszcze kompatybilna z Android Sdk wersją 21 lub twoja architektura procesora. To chyba 1 sposób odpada :p Wrócę do domu spróbuję na spokojnie z 2 sposobem bo wczoraj próbowałem i tez coś nie działało :/

W recovery musisz sflashować xposed. Bo android lollipop i wyższe mają inną metodę wgrywania xposed.

Dzisiaj dodam 3 sposób (także z xposed)

#teams4bal

Opublikowano

Sposób z lucky śmiga aż miło tylko że męczy ciutek przeskakiwanie co chwile między oknami ale nie ma co narzekać :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wszystko lata mi jest mapa już na pokemon go przez aplikacje gps fake ale piszę mi na czerwono Failed to detect location w pokemon go . 

Mam lolipop 3.1 i android 5.1.1

Opublikowano

A na iphony jest jakiś sposób bo Xposed Pokemon wyskakuje mi tylko na androidy

Zacznijmy od tego: jak chcesz odpalić aplikację z androida na srajfonie? Po 1 nie masz androida po 2 nie masz roota i wgranego xposed po 3 potrzeba telefonu z ANDROIDEM :v

Nie ma narazie chyba zadnego dzialajacego sposobu na ios

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

Pomoże ktoś z rootem huawei p9 lite? :v

Kingroot, Kingoroot, lub po prostu wpisz w Google? Dodam, że potrzebujesz mieć wgrane recovery.

Btw, zapraszam do działu mobilne - tam napewno ktoś doradzi, lub podpowie jak zrobić ;v

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

Jeżeli teleportuje się do np USA i będę chciał łapać tam pokemony to istnieje taka możliwość? Czy jest jakaś blokada że bez przeszkód mogę łapać po teleportacji w Polsce?

I czy istnieje jakieś obejście żeby pokemony nie uciekaly i z pokestopow wylatywal loot?

Opublikowano

Jeżeli teleportuje się do np USA i będę chciał łapać tam pokemony to istnieje taka możliwość? Czy jest jakaś blokada że bez przeszkód mogę łapać po teleportacji w Polsce?

I czy istnieje jakieś obejście żeby pokemony nie uciekaly i z pokestopow wylatywal loot?

Jest możliwość że będziesz tam łapać pokemony(w USA). Blokady jako takiej nie ma, ale najlepiej jak zmienisz lokalizacje na USA to odczekaj jakiś czas, bo jeśli od razu po zmianie lokalizacji wejdziesz do gry to system wyczai, że za szybko się przemieściłeś po kontynentach i dostaniesz Soft Bana, który trwa od 30min do 24h i wtedy wszystkie pokemony Ci uciekają i z pokestopów nie leci Ci loot. Co do ostatniego pytania to chyba właśnie masz tego soft bana dlatego Ci pokemony wszystkie uciekają.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...