Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana administracja-serwer 300+

DevEverest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję helperów na serwer minecraft easyhc oczekuje: wieku 13+ , mutacji, wolnego czasu; oferuję: prace w fajnym zespole, role helpera na serwerze gdzie gra 300 osób.

Wszystkich chętnych zapraszam na ts3 easy-sv.pl (jeżeli administracja uzna to za reklame to ip ts 91.134.227.77)

Opublikowano

Witam, poszukuję helperów na serwer minecraft easyhc oczekuje: wieku 13+ , mutacji, wolnego czasu; oferuję: prace w fajnym zespole, role helpera na serwerze gdzie gra 300 osób.

Wszystkich chętnych zapraszam na ts3 easy-sv.pl (jeżeli administracja uzna to za reklame to ip ts 91.134.227.77)

Co to za różnica, czy podasz domenę ts'a, czy IP numeryczne, tak czy siak jest forma reklamy, w sumie numeryczne nawet łatwiej zauważyć, ale cóż, to już moje spostrzeżenie.

Opublikowano

Dziwne ze temat zostal zatwierdzony przez moda

I tak dla scislosci w motd jest 1 edycja ale chodzi o 1 edycje bez lagow xddd (dedyk kupiony) a tak to jest 7 edycja bo juz mi jakis pajac na pw pisze o dowody czy bedzie 300 graczy (na poprzedniej 362 dla scislosci)

Opublikowano

Everest, programisto mój drogi, bardziej fałszywej osoby od Ciebie nie widziałem, osoba, która wmawia ludzią z którymi współpracuję, że mówiłem iż z serwera z którym współpracuje przekieruje graczy do niego, nie jest osobą na tyle dojrzałą, żeby prowadzić serwer.

A to że Startujesz na plikach z internetu, tylko ze zmienonym package. I po co kolejny taki serwer ? Zrobić trzeba coś innowacyjnego, gdzie gracz będzie miał możliwość rozwijania się z dnia na dzień a nie, że wykopiesz 10 bloków i masz wszystko na serwerze.

Opublikowano

Everest, programisto mój drogi, bardziej fałszywej osoby od Ciebie nie widziałem, osoba, która wmawia ludzią z którymi współpracuję, że mówiłem iż z serwera z którym współpracuje przekieruje graczy do niego, nie jest osobą na tyle dojrzałą, żeby prowadzić serwer.

A to że Startujesz na plikach z internetu, tylko ze zmienonym package. I po co kolejny taki serwer ? Zrobić trzeba coś innowacyjnego, gdzie gracz będzie miał możliwość rozwijania się z dnia na dzień a nie, że wykopiesz 10 bloków i masz wszystko na serwerze.

No no, tak myslac daleko zajdzjesz, jeżeli posiadam pliki z internetu to czemu twoj kolega hubix pisal do mnie wczoraj zebym mu naprawial kity bo ciebie nie ma, moja wiedza naprawde nie ogranicza sie do edytowania, pracujac dla niego poznasz sie jaka jest osoba falszywa zla i robiaca wszystko byle tylko miec racje a o plagiatach i swoim podpisie nie wspomne

Pozdrawiam ;)

Ps. zakonczenie wspolpracy jest rzecza normlalna, ja nic nie ukradlem, zepsulem chociaz mialem dostep do wszystkiego, nie zachowalem sie tak jak twoj kolega ktory wykorzystal ze zapomnialem zabrac mu operatora na serwerze testowym gdzie byla domena i zmienil motd na swoje ;/

Wszystkich chetnych zapraszam na ts3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...