Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu sie Zjebal Serwer ! Czy wy to kiedys ogarniecie !

Mateisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak miałem 13 razy w ciągu 2 godzin. Nie naprawią tego, bo po co?

Dobra, ewentualnie chcą i próbują, ale to jest ponad ich umiejętności lub jeszcze nie znaleźli żadnego rozwiązania na niemieckich forach.

Opublikowano

ale o co ci chodzi wszystko zostanie naprawione do Wielkanocy lub po maturach lecz mogą wystąpić nie oczekiwane problemy typu burza u technika xD xD

Opublikowano

Dzisiaj wywaliło mnie około 30 razy( jak nie więcej) to jest już nudne.. . Nie potrafią nawet tego naprawić, na żadnym serwerze tak mi się nie zdarzało.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

90% Tematów nie jest wyjaśnione a jest zamknięte z odpowiedzią nie ten dział albo rozpatrzymy te sprawę lub jak to było w moim przypadku komentarz poniżej poziomu xD xD zjeby dają byle jaką odpowiedz i zamykają szybko temat ... hahaha śmiech na sali

Opublikowano

Nosz k***a to co się dzieje dzisiaj od rana to jakieś jedno wielkie w dupe jebane nieporozumienie. Ile razu k***a jego w dupę j****a mać mogą padać kanały? Ogarnijcie to do c***a wafla bo mi się już cierpliwość kończy.

Opublikowano

Mi się wydaje, że to się dzieje podczas autosave'u co 30 minut, wtedy jest lag przez ~3 minuty. Nie trzeba nawet wychodzić z gry, a po tym czasie się odlaguje

3da3fe8b5fb226b9med.png

Opublikowano

halo halo ! Kurw ogarniecie ten server nie da sie rlgnąć nawet ani nic zrobic.
WSPOMNIAŁEM W STARYCH POSTACH ZE ZA HAJS Z ISA RADZE KUPIC JAKAS NORMALNĄ MASZYNE A NIE ZA 2 ZL.
SMIECH NA SALI BEKA !!!

Opublikowano

Ja już nie chodzę na dungi szkoda przepustek, czuję że to początek końca :D

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...