Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena komputera

ZjeemCie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Mógłby ktoś mniej więcej wycenić poniższą pralke? Wszystko w stanie idealnym.

MOBO: ASUS m5a78l le

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition

GPU: Sapphire Radeon HD7850 2gb GDDR5

RAM: Patriot sector 5 8gb (2x4) 

HDD: WD 500gb

PSU: Aerocool KCAS-600W

CASE: Aerocool PGS VS-4 

Opublikowano

Zależy jaki ram dokłądnie (jak 1600 MHz minimum, to nie jest źle), tak samo dysk. Jeżeli to jest WD GREEN to słaba jakość niestety. Ale ogólnie procesor niezły, płyta też. 

Myślę, że z 800zł bym dał. Jeżeli wystawisz za 900zł to też sprzedasz, ale będziesz dłużej szukał kupca. 800zł + negocjacja i w miarę szybko sprzedasz.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Zależy jaki ram dokłądnie (jak 1600 MHz minimum, to nie jest źle), tak samo dysk. Jeżeli to jest WD GREEN to słaba jakość niestety. Ale ogólnie procesor niezły, płyta też. 

Myślę, że z 800zł bym dał. Jeżeli wystawisz za 900zł to też sprzedasz, ale będziesz dłużej szukał kupca. 800zł + negocjacja i w miarę szybko sprzedasz.

Ram ma dokładnie 1600MHz a dysk 

Dysk Western Digital Caviar Blue (WD5000AAKX)
Opublikowano

Ram ma dokładnie 1600MHz a dysk 

Dysk Western Digital Caviar Blue (WD5000AAKX)

No to wystawiaj za 800 lub troszkę więcej jak Ci się nie śpieszy, ktoś kupi na luzie, bo całkiem dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...