Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora Czy Pandora?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Równiez mysle ze balmora.

Jesli sie nie myle to rework pandory jest robiony przez inna administracje. To moze miec duze znaczenie.

A Bambus3k to porządna firma ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jesli sie nie myle to rework pandory jest robiony przez inna administracje. To moze miec duze znaczenie.

No Tylko boje się o to że liczba osób będzie po dłuższym czasu mała.S1 padł przez bryłki na lewo a S2 nie wiem czemu takie puste jest może ktoś coś xD

Opublikowano

mi się wydaje, że na tych serwerach będą pustki, tak to było i tak to będzie teraz.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

No Tylko boje się o to że liczba osób będzie po dłuższym czasu mała.S1 padł przez bryłki na lewo a S2 nie wiem czemu takie puste jest może ktoś coś xD

S1 padl ale wrocil do zycia, teraz gra masa osob przez reklame fubu, dzieki tzw wjazd na konto. 

Opublikowano

Osobiście wybrałbym Balmorkę. Oczywiście nie dlatego, że baryłki na Allegro ale jakość jaka jest włożona w ten serwer.

Opublikowano

Pandora będzie lepszym wyborem, jest to może easy, ale te wojny / pvp :)

A balmora? Sądzę że po 3 miesiącach już będą pustki przez przekręty na lewo :v

Opublikowano

Balmora! :D, lepszy klimat i większe zainteresowanie 

Odpowiedź na poziomie osoby która nigdy nie grała na Pandorze ;)

Balmora, niedługo startuje nowa odsłona.

Noresta, a może Antaris?

Balmora s1 nie padła bo nadal gra tam minimum 500/700 stałych graczy, a Balmora s2 przez poziom trudności serwera i zainteresowanie Fubona.

Opublikowano

Balmora - każdy wie, że to "porządna firma". ^^

Pandora - dawna Pandora to masa wspomnień, ale jak wiadomo reworki prędzej czy później padną. Nie mówiąc o nowej administracji.

Także ja sama wybieram grę na  Balmorze i oczywiście na niej zagram. ;)

BALMORA.

knm7jLQ.png

Opublikowano

a są wgl jakieś potwierdzone informacje dot. startu, jakieś zapowiedzi, cokolwiek? Bo jak na razie to ja właśnie tylko od graczy słyszałem, że mają startować, ale kiedy jak i kto stawia to nie mam pojęcia.

Na taką świeżą balmorkę z chęcią bym wbił 

oo, widzę że już beta jest 

http://www.pandora-mt2.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...