Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze zagrałbyś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chcę wiedzieć na jakich serwerach chętnie byście pograli. Mam zamiar zrobić dobrze dopracowany serwer ale chcę wiedzieć to co jest niżej.

1. Wersja: 

2. Tryb

3. Czego oczekujesz na takim serwerze

Od razu mówię, że ignoruje odpowiedzi "Zrób coś czego nie było"

Opublikowano

Wersja: 1.7.x - 1.8.x

Tryb: stary hardcore lub minigames

Oczekuje: nie chcę żeby serwer leciał w 100% na hajs, dobrze zrobionego serwera

Jakubson

Budowniczy
Opublikowano

1. Wersja: 1.9.x - 1.10

2. RPG

3. Z pewnością pełno oryginalnych pomysłów, ogarniętej administracji z mutacją, przyjemnej atmosfery, jakiś ciekawych questów itp.

Opublikowano

Wersja: 1.7

Tryb: ChestPvP

Czego oczekujesz na takim serwerze: Aktywność administracji, brak cheaterów, działki, przyjemna atmosfera, fajna mapa, czysty pvp (ew. jakieś gildie)

Opublikowano

Wersja: 1.7.x/1.8.x

Tryb: MediuHC

Oczekuje: 0 faworki, oraz all autorskie pl, dobra atmosfera, ogarnięci administratorzy

Opublikowano

Wersja: 1.10

Tryb: Survival (bez gildii)

Oczekuje:  Drop z rud

Opublikowano

1. 1.9.x, 1.10

2. Minigames

3. Bardzo dużo minigier, ludzie bardzo lubią takie serwery, sam lubię na takich grać, oczekuję na pewno stabilnej maszyny/hostingu, ponieważ podczas gry wszystko musi być stabilne.

strange1.jpg

Opublikowano

1. Wersja: 1.8.X & 1.9.X & 1.10.X (plugin ViaVersion)
2. Tryb MMO-RPG
3. Dobrego wykonania i dużej ilości graczy.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

1. 1.7.X - 1.8.X

2. STARY HARDCORE

3.Zadnych vipow sripow, 0 P2W, Ogarnietej administracji z mutacją, 0 generatorów obsa srołna i piasku, Drop z rud, Jezeli POTKI to 0 koxow 0 refow 0 silek 0 oslabości, 0 potek zadajacych obrazenia, Jezeli KOXY to 2 koxy 4 refy i 0 ale to 0 potek, bez bejkona i oczywiście dużej ilości graczy.

Opublikowano

Wersja: 1.7.x-1.9

Tryb: Działki z czystym survivalem

Oczekiwania: Atmosfera, żeby nie trzeba było płacić i dało się grać, żeby był wyrównany pod względem znajomości, brak cheaterów i oszustów.

Opublikowano
Od razu mówię, że ignoruje odpowiedzi "Zrób coś czego nie było"

Bo znając większość użytkowników tworzących takie tematy nie ma pomysłu na serwer, ani na własny tryb... a już nie mówię o autorskich wtyczkach.

@topic

Zrob super serwer easyhc z takim duzym, bardzo duzym dropem na wersje 1.5.2. Oczekuje od serwera, aby miał VIPy i SVIPy za 20 zł i zeby mozna bylo OP'a kupic.

Opublikowano

Wersja: 1.7x+

Tryb: działki + sv

Oczekuje: dopracowanego serwera, serwer nie może być p2w

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Jak dla mnie..
Wersja - tak naprawdę dowolna. Wydaje mi się, że 1.8 jest tutaj optymalniejsza.
Tryb - stary Freebuild.
Oczekiwania - Działki, ale nie świat PlotMe, porządnie ustawiona ekonomia. Odpowiednio dobrany status VIP lub/i SVIP, gdzie zakup takiej rangi nie oznaczałby zakończenia rozgrywki "bo stać mnie na wszystko". Interesująco zbudowana mapa. Jobs [oczywiście zbalansowane].

Opublikowano

1. Wersja: Dowolna

2. Tryb Survival-Gildie

3. Czego oczekujesz na takim serwerze: Ogar administracji, dobrze wykonanego spawnu, czy innych budynków, ogarnięte pluginy, ogarniętych ludzi.

Gość Marichcje
Opublikowano

Wersja 1.9

Tryb SkyBlock

Oczekiwałabym ogarniętej administracji, bardzo małego dropu ze stone i wielu atrakcji (np.tntrun). Pragnę zaznaczyć, że na tej wersji jest chyba tylko 1-3 skyblocki :p Osobiście widziałam tylko 1.

Opublikowano

Wersja: 1.7 

Tryb: FreeBuild 

Oczekiwania: Dobra ekipa, ogarnięci ludzie, mały serwer do 80 slotów , działki robione ręcznie na normalnej mapie, dodatkowa mapa survival do itemków... To były czasy :3

671411485514457941894.png

Opublikowano

Wersja: [1.7.x -  1.8.x]

Tryb: SkyBlock + PVP

Oczekiwania: Czysty skyblock bez dropu i innych niepotrzebnych rzeczy z dobrym PVP. Mile widziane także

eventy, które by w jakimś stopniu wzbogaciły rozgrywkę. Oczywiście ogarnięte  dobrze

skonfigurowane pluginy, ogarnięta  miła, pomocna i znająca się na rzeczy administracja,

z resztą w dzisiejszych czasach kiedy 6-7-8 latki podbiły minecraftową społeczność, taka

administracja to skarb... A, i najważniejsze - gracze, a dlaczego? SkyBlock to też handel

a jakby grało 5-6 graczy to z kim można przeprowadzać transakcje i zarobić? Pozdrawiam :)

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Wersja: 1.8 - 1.10

Tryb gry: PvE

Czego oczekujesz na takim serwerze: Kulturalna administracja, brak opóźnień (lagi), dobre zabezpieczenia przed botami/DDoS'ami/griefem spawnu.

Opublikowano

1. Wersja: 1.8-1.10

Tryb: UHC

Serwer UHC dla graczy no-premium z stabilnymi serwerami i duża ilością slotów, map i dopracowany. Może jakaś autorska paczka + launcher na serwer.

CWeKkdQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...