Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit - kilka pytań

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Rozważam powrót do gry która była kiedyś moim życiem :) Mam do was kilka pytań na które nie powinniście mieć problemu odpowiedzieć :)

1. Czy bocenie jest w miarę bezpieczne ?
2. Jak teraz wygląda zbieranie palladium ? Czy są jakieś boty do tego ? Ile kosztują ? (Czy palladium jest dużo na mapie bo jak ostatnio grałem pamiętam że tego palladium było bardzo mało i w godzine zebrałem chyba z 500 sztuk.Czy to był jakiś problem chwilowy czy wciąż tak jest ?
3. Ile jestem w stanie wyciągnąć dziennie uri z podwajaczem na bitkach z petem na serwerze pl1 lub pl3 ? Jaki będzie zysk w ciągu 12 godzin ?
4. Czy bezpiecznie jest kupować konto z allegro ? Czy miał bym jakieś szanse na policji w razie oszustwa ?

Opublikowano

1.aktualnie bocenie wygląda na bezpieczne 

2.boty tak samo jak do boxów jest tylko pixel bot darmowy ale się sprawdza na boxy też mamy darmowego :)

Opublikowano

4. Nie kupuj konta, lepiej nie ryzykować

Dlaczego ? Kupując mam jego numer konta bankowego więc raczej nie problem go namierzyć.Znalazłem dość tanie konto za 200 zł 29 lf4 10 dronów ranga jakiś kapitan koleś raczej na koncie już nie gra i chce się pozbyć.

Opublikowano

Nie wracaj, gra nie jest warta swojego czasu :P Mówi to noł lajf który grał cały czas :D Ale przed rokiem rzucił tą gre w pizdu :) Grać się da, konto też się da zrobić. Ale ... nie ma z kim latać za bardzo, robienie misji to jest k***a dno totalne, misje nie są przemyślane, co prawda rozwinąć się można, ale do tego trzeba bota. Po 2 ta cała ekipa to jest k***a dno totalne nr.2 patola jak skurwysyn, idioci, debile nie wiem co jeszcze. Bana dają praktycznie za darmo, a jak napiszesz o UB to piszą z automatu frajernia pierdolona. W ogóle nie mają szacunku do konsumenta.

Opublikowano

Tak te k***y jebane z czatu moderatory jebane banują za napisanie słowa tępy, nic sie nie zmieniło, Patologia w tej grze levelek hard.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

To zależy od niego czy chcesz wracać czy nie. Ja osobiście polecam, ostatnio znowu zacząłem (swoją przygodę zacząłem w 2008 roku). Bot na palke najlepszy i najbezpieczniejszy to palla by palavia - ok. 2k palki na godzine, a na boxy fs bot lion, który z podwajaczem zbiera 8-10k/h. 

500.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...