Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Laptopa

Sozter55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam pytanie mam zamiar kupic sobie laptopa nie znam sie na tym mowie z wejscia.

chce kupic cos takiego:

Procesor

Intel Core i5-5200U (2 rdzenie, od 2.2 GHz do 2.7 GHz, 3 MB cache)   Chipset Intel Broadwell   Pamięć RAM 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz)   Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM 12 GB   Ilość gniazd pamięci (ogółem / wolne) 1/0   Dysk twardy 1000 GB SATA 5400 obr.   Wbudowane napędy optyczne Nagrywarka DVD+/-RW DualLayer   Typ ekranu Matowy, LED   Przekątna ekranu 15,6"   Nominalna rozdzielczość 1366 x 768 (HD)   Karta graficzna NVIDIA GeForce 940M
+ Intel HD Graphics 5500   Wielkość pamięci karty graficznej 2048 MB GDDR3 (pamięć własna)   Dźwięk

Zintegrowana karta dźwiękowa zgodna z Intel High Definition Audio
Wbudowany mikrofon
Wbudowane głośniki stereo

Pytanie moje. Czy  ujdzie wmiare. Co mi na tym pojdzie np: Fallout4 na low czy cos w podobie.Nie chce wydawac mnustwa kasy na kompa bo mam czas tylko usciasc po robocie.

Jestem otwarty na propozycje moze ktos ma jakiegos fajnego laptopa w cenie to niech podesle link czy cos. Prosze o pomoc i z gory dziekuje

Opublikowano

Tak na low pójdzie.

http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-GeForce-940M.134979.0.html

Co do wyboru tutaj masz zestawienie

http://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptop%C3%B3w-156-cala-na-lipiec-2016-r/

1) Kwota przeznaczona na zakup: 
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
5) Osobiste preferencje:
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...