Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon GO na Androidy większe niż 4.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

1.Wchodzimy 

http://forum.android.com.pl/

2.Logujemy się etc

3.Szukamy modelu telefonu ja np wezmę SGS3

4.Szukamy ciekawego systemu 4.4+ np:

http://forum.android.com.pl/topic/287932-sammy-port-444-atila-rom-gti-i9300-stock/

5.Wchodzimy do topicu , pobieramy soft , wgrywamy nowe CWM itd. (Usunie to nasz dotychczasowy soft i wszystkie dane z telefonu)

6.Po zainstalowaniu aktualizujemy usługi google play

7.Instalujemy pokemony 

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/

8.Aplikacja poprosi nas o dostęp do Aparatu,mikrofonu itd. Zezwalamy

9.Logujemy się za pomocą Konta Google lub Pokemon Club 

10.Enjoy ! GG WP

Jeśli było , proszę o usunięcie albo podrzucenie linku do topicu

sygna.png

Opublikowano

ale żeś podał i co ktoś wgra rom nie przeznaczony na jego telefon i tylko zrobi ze swojego telefonu cegłe do wywalenia, bez sensu tut

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

ale żeś podał i co ktoś wgra rom nie przeznaczony na jego telefon i tylko zrobi ze swojego telefonu cegłe do wywalenia, bez sensu tut

Czy ty k***a myślisz ? To że jesteś inny nie oznacza że ktoś tak zrobi , btw. 40 % mpc to są dzieci które nic k***a nie potrafią zrobić i w każdym temacie spamią ..

btw.

2.Logujemy się etc
3.Szukamy modelu telefonu ja np wezmę SGS3

sygna.png

Opublikowano

Jak ktos ma problem ze sciagnieciem aplikacji, zainstalowaniem, włączeniem gps etc. Co dopiero przy zmianie softa, gdzie z nie wiedzy i głupoty mozemy zepsuć telefon, dodatkowo kto jest mniej mądry tez może stracić gwarancje na telefon w razie wypadku, a nie chcemy aby Tata na nas krzyczał ze cos zepsulismy ;)

Opublikowano

Wiekszosc to zrobi i pewnie straci gwarancje, tymbardziej, ze teraz by nie stracic gwarancji musisz sie pierdolic z przywracaniem systemu, z kopiowaniem kluczy, ktore po wgraniu oryginalnego systemu trzeba je spowrotem podmienic by serwisanci nie zauwazyli zmian w kluczach co po tych kluczach w wiekszosci nie przyjmuja telefonu na gwarancje, bo byla ingerencja w system i nie wazne, co jest powodem oddania na gwarancje.

Ale jesli ktos ma telefon jak ja 4 lata (tak k***a :D) to moze sie bawic.

Opublikowano

Oczywiście działa !

Lecz troszeczkę gorzej, zainstalowałem u kumpla czasami są bugi ale poradnik na wielki  +

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Żeby było jasne - nie miejcie pretensji do forum jeśli uceglicie telefon. Rootowanie, odblokowywanie bl itd robicie na własną odpowiedzialność ;) 

Opublikowano

Żeby było jasne - nie miejcie pretensji do forum jeśli uceglicie telefon. Rootowanie, odblokowywanie bl itd robicie na własną odpowiedzialność ;)

Tak jak pan @DnaloP powiedział. Wystarczy chwila nieuwagi i kappa. Lepiej kierować się wyszukanym poradnikiem, pod dokładny model telefonu.

#teams4bal

Opublikowano

Zapomniałem dodac , robicie wszystko na własną odpowiedzialność.

@To pic

No ale zmieniałem juz soft w prawie wszystkich flagowych telefonach , xperie i bawienie się z bootloaderem i ani razu nie ucegliłem telefonu bo są od tego poradniki , nie rozumiem jak można uceglić telefon mając tut/poradnik xD

A dałem SGS3 bo posiadam ten telefon i akurat ten rom , btw. moj stary poczciwy sgs3 przeszedł tyle romów ze już nie powinien się włączać :D

sygna.png

Opublikowano

Imo lepiej ściągnąć apk editor i w instalce pokemonsów znieść ograniczenie i tyle. 2 minutki szybciutko bez żadnego ryzyka śmiga.

Jakiś tutek?

Opublikowano

Jak ktoś pokaze mi, jak zrobic hardbricka na jakims telefonie ktory fabrycznie ma 4.1+ to dam limit xD (nie wliczam telefonow ktore maja zdjete wszelkie blokady i da sie zainstalowac inny baseband/firmware itp)

Imo lepiej ściągnąć apk editor i w instalce pokemonsów znieść ograniczenie i tyle. 2 minutki szybciutko bez żadnego ryzyka śmiga.

Jakiś tutek?

tutek to tzw instrukcja ktora Cie za raczke poprowadzi w tej aplikacji. Serio, zamiast wygooglowac nazwe apki w google chcesz "tutek"?

Opublikowano

Po co sie meczycie juz jak wyszla apka google play?

Bo zainstalują tą apke w google play tylko z min. androidem 4.4? Ci co mają starszego Androida muszą ściągać apkę z neta żeby grać. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...