Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rower

Deji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy gdy jadę na rowerze ( lub idę pieszo ) to gdy zablokuje telefon lub zablokuje sie automatycznie to km/pokemony nadal będą się zaliczać ? Mam problem bo gdy jade rowerem to telefonu nie moge trzymać cały czas w ręce . 

Opublikowano

Żeby się nie blokował w ustawieniach wystarczy wyłączyć wygaszanie ekranu i po problemie :P

Tak to racja i najlepszy sposób, ale lepiej mieć pod ręką powerbanka, bo wtedy bateria ładnie leci ;d.

Opublikowano

Ja osobiście sam zamówiłem uchwyt do roweru na aliexpressie za 9 złotych z groszami (ten najpopularniejszy).

Aktualnie żeby mi się km nabijały to biorę wygaszanie ekranu po 5 minutach i wkładam odpalony telefon do najmniejszej kieszonki w plecaku ;/ Bo u mnie jak włoże do kieszeni odpalony to mi się klika wszystko i aplikacji 10 włącza.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Najlepiej ustaw sobie wyświetlacz, żeby nie blokował się po krótkim czasie i sobie jakieś etui do paska w spodniach przyczep bądź tak jak pisali wyżej - kup uchwyt do roweru. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...