Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficznaa

Z4raKi99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać o wybór dobrej karty graficznej do 2k i co musiałbym zmienić żeby współgrała z moim komputerem. Najbardziej zależy mi na graniu w h1z1, dodatkowo chciałbym dokupić troche ram`u  (8 lub 12).    zasilacz -ZM 600 LX//płyta główna -p7h55-m lx.

Opublikowano

Autorze, po pierwsze, nie rob tyle tematow, skoro i tak nic nie kupujesz itp, po drugie poczekaj chwile na gtx 1060, po trzecie masz poki co tyle kasy, ze zasilacz mozna kupic lepszy, tzn bardziej sprawdzony i gtx980 lub 980ti (uzywke). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Autorze, po pierwsze, nie rob tyle tematow, skoro i tak nic nie kupujesz itp, po drugie poczekaj chwile na gtx 1060, po trzecie masz poki co tyle kasy, ze zasilacz mozna kupic lepszy, tzn bardziej sprawdzony i gtx980 lub 980ti 

Po pierwsze robie tyle bo na tamtych mi nie pomogliscie i nie wiem co kupić....(nie znam sie zabardzo na komputerach)po drugie gtx 1060 to chyba nie jedyna karta w tym przedziale cenowym i premiera ma byc 19lipca wiec sie dowiemy co bedzie lepsze po 3 mógłbyś podać jaki zasilacz bo jak wspominałem nie znam sie i licze na was..

@wup Lepiej brać zwykła 390,

Podaj resztę sprzętu procesor itp.

post-1528849-0-63653500-1468535517.png

Opublikowano

Naprawde chciales brac karte za 2k do i5 1st generacji i 4gb ramu? najs  :v \

Poza tym h1z1 sam w sobie bardziej bazuje na cpu a nie gpu

https://www.morele.net/inventory/info/I68uuB/

szukam karty, nie procka..procesor kupuje w nastepnym miesiacu bo pieniądze dostane....

Tak czy inaczej przez miesiac cisnac na takim bottlenecku to glupota imo, juz lepiej poczekac ten miesiac/brac to^ a za to co dostaniesz ulepszyc reszte, bo zgaduje ze tez syf i 4gb ramu.

Opublikowano

Naprawde chciales brac karte za 2k do i5 1st generacji i 4gb ramu? najs  :v \

Poza tym h1z1 sam w sobie bardziej bazuje na cpu a nie gpu

https://www.morele.net/inventory/info/I68uuB/

szukam karty, nie procka..procesor kupuje w nastepnym miesiacu bo pieniądze dostane....

Tak czy inaczej przez miesiac cisnac na takim bottlenecku to glupota imo, juz lepiej poczekac ten miesiac/brac to^ a za to co dostaniesz ulepszyc reszte, bo zgaduje ze tez syf i 4gb ram

Poczekam ale pisze ze chce kupic 8gb a ty dalej swoje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...