Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Poliformia

Qubas1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema koxy xD Mam takie pytania o poliformie :

1:na 1 pkt ile mam czasu i czy co iles pkt więcej czasu?

2:Czy na 56 mentalu na 1 pkt opyla sie expic w v2? xD

3:Siła ataku się zwieksza co iles pkt +??

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

nie poliformia tylko polimorfia <_< pkt polimorfii nie zwiekszaja obrazen, tylko czas trwania marmuru :P nie, nie oplaca sie expic na marmurach z poli na 1 ;D

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Po 1 na 56lvl nie exp sie w v2

Po 2 na 100% nie na marmurku tylko z ribem +20sr

Do tematu:

Nie zwiększa czasu ani obrażeń

z tego co pamiętam to poli na P daje około 7-10 min poliformii

G 5-7

M 3-5

Poliformia miedz 1-19 1-3

Opublikowano

Po 1 na v2 na marmurach można spokojnie jeździć od 37lvla - daj mi postać to w tydzień zrobie eq pod poli i w następny wbije 60.

Luissafer, nie wprowadzaj w błąd. Polimorfia na poziomie zerowym daje około 3 minuty przemiany, na 1 poziomie az do G10 daje 10 minut a na P po pół godziny. Nie ma żadnej różnicy czy poli masz na 1,18 czy M6. Dopiero na P jest różnica.

Ogólnie nikt z was się nie zna się wypowiada -.- wtf ?

Jak masz pytania to napisz mi na gg 8702263, pomogę :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Osz kurwa, ilu znawców tu się wypowiedziała, nosz ja pierdole, imponujecie mnie wiedzą, szacun.

tak czas wskakuje na

S/M/G/P jest wyższy

No chyba nie ;/

Nom zgadzam sie...

Co racja to racja

Dopiero kaza zmian jest na M/G/P

Mam kumpla 56lv Na p poli ;p

Chuja wiesz, a piszesz. Szacun dla kumpla. Na P to pewnie kamykami duchowymi wbijał.

Po 1 na 56lvl nie exp sie w v2

Po 2 na 100% nie na marmurku tylko z ribem +20sr

Tego nie skomentuje, bo nie zrozumiałem. 56 nie v2? A dlaczego? Jakiś zakaz? Jakby ktoś ogarnięty złapał marmur, dobra broń ze średnimi, szybkość ataku i spedda, 8k hp i spokojnie wybija spota szponów po jednej grupce.

Do tematu:

Nie zwiększa czasu ani obrażeń

z tego co pamiętam to poli na P daje około 7-10 min poliformii

G 5-7

M 3-5

Poliformia miedz 1-19 1-3

I tu ziomuś rozjebałeś system. Leże w tym momencie. 10 minut poli na P. Kolejny znaFFca, ale posta nabiłeś i coraz bliżej do post maker 11111111jeden jeden jeden one one

Po 1 na v2 na marmurach można spokojnie jeździć od 37lvla - daj mi postać to w tydzień zrobie eq pod poli i w następny wbije 60.

Na pewno z ooli na 7(zakładam że codziennie będziesz czytał poli), gdzie czas trwania marmurka wynosi 10 minut przy koszcie jednego marmurka 1,2kk wyexpisz 60, zapomniałeś dodać że jeszcze potrzebujesz 100kk na start ;)

Luissafer, nie wprowadzaj w błąd. Polimorfia na poziomie zerowym daje około 3 minuty przemiany, na 1 poziomie az do G10 daje 10 minut a na P po pół godziny. Nie ma żadnej różnicy czy poli masz na 1,18 czy M6. Dopiero na P jest różnica.

Ty też wprowadziłeś autora tematu w błąd, poli na 0 też trwa 10 minut. Na g10 nic się nie zmienia, tak jak jest na 0, ale już na P masz około 30-35 minut trwania marmurka i niektóre ninje mając właśnie poli na P ubierają do groty tylko bony żeby szybciej wybijać i sru na golemy.

Teraz odpowiedź na twoje pytania:

1:na 1 pkt ile mam czasu i czy co iles pkt więcej czasu? Masz 10 minut

2:Czy na 56 mentalu na 1 pkt opyla sie expic w v2? Nie bo przez to 10 minut gówno wbijesz tylko zmarnujesz marmur.

3:Siła ataku się zwieksza co iles pkt +?? Nie zwiększa się

Teraz pewnie zostanę zminusowany przez zbulwersowanych znawców postów których zacytowałem, naprawdę żal mi ludzi, którzy wypowiadają się w sprawie a nie mają bladego pojęcia. Już wiem dlaczego Kiecol pozdrawiał tylko nie które osoby, bo społeczność MPC można na wiele grup podzielić.

Pozdrawiam i z całym szacunkiem mówię do Was żebyście wstrzymali się z tym nabijaniem postów pisząc coś o czym nie wiecie, nie jesteście pewni...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Mam swój prywatny serwer założony, mogę go w każdej chwili odpalić i sprawdzimy czy poli na 0 trwa 10 minut. Również mówię to z szacunkiem bo chyba jedyni znamy się na rzeczy ale tutaj popełniasz błąd co do czasu trwania. Anyway masz +, może jak Cie zminusują to się wyrówna.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Tego nie skomentuje, bo nie zrozumiałem. 56 nie v2? A dlaczego? Jakiś zakaz? Jakby ktoś ogarnięty złapał marmur, dobra broń ze średnimi, szybkość ataku i spedda, 8k hp i spokojnie wybija spota szponów po jednej grupce.

I tu ziomuś rozjebałeś system. Leże w tym momencie. 10 minut poli na P. Kolejny znaFFca, ale posta nabiłeś i coraz bliżej do post maker 11111111jeden jeden jeden one one

Ty chyba nigdy nie miałeś poli na P...

Nie powiedziałbym żeby na 56lvl się expic w v2 po 1 grupce na marmurku ...

W takim tempie to ty szybciej ubijesz spota w v1 i dostaniesz więcej expa a mniejsze wydatki.

A co do poliformii na P to moglem się pomylić ale na pewno nie daje 30 minut -.- jak już to około 15-25 -.-

Ale w metinie nic nie osiągnąłeś to wygadujesz głupoty ze spamem -.- np: 11111jeden jeden jeden one one one co to ma być??.

Pewnie napiszesz ze na monku miałeś 80lvl....

Tyle na ten temat.

Opublikowano

Projektant i krolik1908 thx wam wielkie.Łapcie + :) można zamknać temat

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

W takim tempie to ty szybciej ubijesz spota w v1 i dostaniesz więcej expa a mniejsze wydatki.

A co do poliformii na P to moglem się pomylić ale na pewno nie daje 30 minut -.- jak już to około 15-25 -.-

Ale w metinie nic nie osiągnąłeś to wygadujesz głupoty ze spamem -.- np: 11111jeden jeden jeden one one one co to ma być??.

Tyle na ten temat.

@Żenua,

Jest film na YT, jak surka na US'ie ma poli na P i ciśnie marmurem przez około 30 minut.

Co więcej, ona miała 43lvl, więc nie widze problemów, żeby poszedł expić w v2

Byleby podkręcił poziom Poli.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Tyle na ten temat.

Na chuj do mnie pijesz, że nic nie osiągnąłem? Znasz mnie? Chuj Ci do tego jaką postać mam i miałem, dyskutujemy w tym temacie o poli a ty mówisz innemu userowi że poli na P trwa 10 min, a ja nigdy nie miałem poli na P. Poli na P nie miałem bo miałem inny typ zarobków wojem, niż bieganie za bossami.

Masz tu wiki

http://wiki.metin2.pl/index.php/Polimorfia

I weź się ogarnij.

39466590.jpg

Edit: O nie. Zbulwersowany Querino zdenerwował się i mnie zminusował. No stary, dowaliłeś mi, szacun!

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...