Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś dobra podkładka do myszki bloody v7? Mogą być te tańsze i droższe, najlepiej jakaś duża i antypoślizgowa. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Antyposlizgowa? xD Do tej myszki nic dobre nie bedzie, bo sensor i tak jest shitem, nie napisales dpi/sensa jakiego uzywasz, czy tam po prostu czy chcesz duza podkladke, a najgorzej, ze nie napisales budzetu (konieczny!). Ja rozumiem takie rzeczy, ale nie spodziewalbym sie po osobie, z teamu mpc jednak... 

Wstepnie, bo pewnie nie bedziesz chcial duzo wydac, to polece a4tech x7 500mp. (prawie to samo co SS qck+)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Antyposlizgowa? xD Do tej myszki nic dobre nie bedzie, bo sensor i tak jest shitem, nie napisales dpi/sensa jakiego uzywasz, czy tam po prostu czy chcesz duza podkladke, a najgorzej, ze nie napisales budzetu (konieczny!). Ja rozumiem takie rzeczy, ale nie spodziewalbym sie po osobie, z teamu mpc jednak... 

Wstepnie, bo pewnie nie bedziesz chcial duzo wydac, to polece a4tech x7 500mp. (prawie to samo co SS qck+)

mogę nawet 200zł wydać, mnie tam rybka, ale wiem ze podkładki dobre można kupić do 80zł. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Szczerze? (znaczy pomijajac szklane podkladki, pod ktore trzeba tez miec mysz, sa dobre, ale jednak drogie), to jesli chcesz serio dobra podkladke, to polecam zowie g-sr, tyle, ze pod te myszke to i tak sredniawa, znaczy bo ta myszke tak troche ssie palke, a wlasciwie jej sensor. (taka bloody v8 calkiem fajnie lezy w lapie i ogolnie mega mi sie podoba, jakosc wykonania fajna nawet, jednak ten sensorki to tak nie bardzo). 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...