Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Gym

mindy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj z kolegą podczas poszukiwania pokemonów znalazłem gyma, ale był zajęty przez niebieskich (sam należę do niebieskich). I oto moje pytanko, czy mogę zająć miejsce w tym gymie? Czy musze czekać aż jakaś inna drużyna przejmie go?

Opublikowano

Możesz przejąć to miejsce dopiero po wbiciu 5 lvl, wtedy będziesz mógł walczyć z pokemonami, które są zostawione przez innych graczy. Przejmując GYM dostajesz profity za utrzymywanie go, dlatego warto się nim zainteresować :P

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jak masz 5 lv i tak jak napisales nalezysz do niebieskich, to mozesz do nich dołączył w obronie GYMu.

Opublikowano

Witam, dzisiaj z kolegą podczas poszukiwania pokemonów znalazłem gyma, ale był zajęty przez niebieskich (sam należę do niebieskich). I oto moje pytanko, czy mogę zająć miejsce w tym gymie? Czy musze czekać aż jakaś inna drużyna przejmie go?

Możesz po prostu dołączyć i co 21h będziesz dostawał 10 PokeMonet oraz 500 pyłku. Jeżeli nie ma miejsca ,abyś mógł dołączyć do  Gymu musisz zwiększyć prestiż - atakując swoich towarzyszy będących tam ,wtem pojawi się nowy slot.

6166814701688271294256.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...