Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybko schodząca bateria

ZagajQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wam tez tak żre baterie Pokemon GO ? 

Ja rozumiem ze GPS, internet i dodatkowo ciągle włączona aplikacja moze pochłaniać sporo baterii, ale to i tak moim zdaniem przesada.

Telefon mam prawie nowy (z pół roku z salonu), baterii nie zajechałem (jeszcze :v) a i tak pare h i bateria wyczerpana.

Jak to jest u was ? Ile mniej wiecej godzin ? Telefon (bateria) mocno sie nagrzewa ? 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Na skelpie play masz wiele boosterów :P Wypróbuj jakiś , i zmniejsz jasność do minimum ja sobie pobrałem App Booster i odr azu mi lepiej zaczęło działać.

Pozdrawiam.

Co do godzin to spokojnie 7-8 h mogę pochodzić po parku , a z nagrzewaniem to robi się ciepło po 5 h.

giphy.gif

Opublikowano

Na skelpie play masz wiele boosterów :P Wypróbuj jakiś , i zmniejsz jasność do minimum ja sobie pobrałem App Booster i odr azu mi lepiej zaczęło działać.

Pozdrawiam.

Co do godzin to spokojnie 7-8 h mogę dochodzić po parku , a z nagrzewaniem to robi się ciepło po 5 h.

>battery boostery

K***a, gorszego syfu nie widziałem. Nie opłaca się ich instalować w ogóle.

Co do tematu. Zależy jaki masz telefon, zależy też od pojemnosci baterii w twoim telefonie. Ja mam G3 i strasznie żre baterię. Ale od czego ma się powerbanki?

#teams4bal

Opublikowano

Mam LG Spirit 4G LTE. 

Ile dokladnie wytrymuje bateria tego nie sprawdzalem, ale chyba mniej niz wam :/.

Juz myslalem o power banku xD. Ale to przesada chyba troche :D.

Pare ray wyskocył mi komunikat ze temperatura bateri jest za wysoka (cos tam dalej) ale olalem to xD

Wypróbuje te boostery (chociaz jestem sceptycznie nastawony) i wspomagacze baterii ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Na iphone 5s wycisne max 4 godziny na pokemonach :) Lecz z powerbankiem cisne długo :)

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Mam LG Spirit 4G LTE. 

Ile dokladnie wytrymuje bateria tego nie sprawdzalem, ale chyba mniej niz wam :/.

Juz myslalem o power banku xD. Ale to przesada chyba troche :D.

Pare ray wyskocył mi komunikat ze temperatura bateri jest za wysoka (cos tam dalej) ale olalem to xD

Wypróbuje te boostery (chociaz jestem sceptycznie nastawony) i wspomagacze baterii ;)

Nie instaluj tego badziewia, jeszzce bardziej ci będzie wpierdalać ram i samą baterię. 

Czemu powerbank to przesada? xD

#teams4bal

Opublikowano

No dużo zżera baterii. Mi z 80% w 3/4h do 20% spadło, także szybko strasznie. Najgorsze jest to, że trzeba mieć te 50/60%+ jasności ekranu bo w słoneczny dzień nic nie widać xD. Wieczorem lepiej bo nie trzeba tak dużo % brać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...