Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedługo aktualizacja pokemonów!

hajzynberg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieźle się zapowiada ta aktualizacja. Czekam z niecierpliwością :D

I wiadomo w jakim kontekście ulepszenie PokeGymów i Pokestopów?

6166814701688271294256.png

Opublikowano

Ta wymiana pokemonami między graczami to chyba żart. Przecież to tak ułatwi gre, że szkoda gadać.

Opublikowano

Ta wymiana pokemonami między graczami to chyba żart. Przecież to tak ułatwi gre, że szkoda gadać.

Ja tu czuję zarobek :D

"Chcesz mojego Onixa ? Musisz dać 200 zł" :)

Opublikowano

Jeśli wprowadzą wymianę Pokemonami to ta gra straci główną moc napędową - poruszanie się po mieście i łapanie Pokemonów. Niech zostanie jak jest i tyle. Chociaż może by nie było to takie złe, bo np. szukamy wodnych, a ktoś ma dużo, ktoś szuka electro, my mamy kilka i tak mogło by skutkować no ale zobaczymy. Już wgrałem aktualkę i rano śmigam ich szukać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ci którzy zrobili taką aplikację i tak potężną reklamę na dosłownie cały świat mieliby strzelić sobie w stope ? To nie GF  xD Jak już wprowadzą np. taką wymianę to na pewno zostanie dodane jeszcze kilka innych opcji, aby gra nie straciła sensu, a jedynie urozmaiciła :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

A moim zdaniem łapanie pokemonow powinno wyglądać na takiej zasadzie, że jak komuś wyskoczy załóżmy pidgey i go złapiemy to osobie obok nas nie pokaże się na ekranie także pidgey. Wtedy byłaby rywalizacja, kto pierwszy złapie ten lepszy i później czekać na nowy spawn pokemonow

Opublikowano

A moim zdaniem łapanie pokemonow powinno wyglądać na takiej zasadzie, że jak komuś wyskoczy załóżmy pidgey i go złapiemy to osobie obok nas nie pokaże się na ekranie także pidgey. Wtedy byłaby rywalizacja, kto pierwszy złapie ten lepszy i później czekać na nowy spawn pokemonow

To byłoby dobre. Więcej rywalizacji, dobry pomysł!

Opublikowano

Taa, a potem nie byłoby gdzie pokemony znaleźć przez jakiś czas, bo już wszyscy wcześniej złapali na osiedlu :D 

Opublikowano

Taa, a potem nie byłoby gdzie pokemony znaleźć przez jakiś czas, bo już wszyscy wcześniej złapali na osiedlu :D

O to chodzi w rywalizacji właśnie ;d tylko by się sebixy lały, że ktoś im pikachu buchnął ; d

Opublikowano

Te ulepszenie PokeStopów i PokeGymów bedzie polegalo na tym ze mogę sie pojawić nowe PokeStopy czy raczej pod "nie bugowanie sie" ?

Opublikowano

Te ulepszenie PokeStopów i PokeGymów bedzie polegalo na tym ze mogę sie pojawić nowe PokeStopy czy raczej pod "nie bugowanie sie" ?

Z tego co wiem, istnieje już jakaś strona czy temat oficjalny, gdzie można składać propozycje do twórców, gdzie mają pojawiać się nowe pokestopy :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Tez słyszalem ze mozna napisac do nich i niech w danej miejscowosci cos dadza wiecej, np. pokemony czy pokestopy ;d

Opublikowano

Za dwa tygodnie od kilku dni wstecz - słyszałem tu i ówdzie. Do sierpnia/trochę po rozpoczęciu sierpnia powinniśmy otrzymać wersję Polską. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...